7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii vor să termine en-fanfare

Găzarii vor să termine en-fanfare

GM CFR Craiova – CSM Vâlcea

Stadion „Depou“, sâmbătă, ora 11.00.

Formaţii probabile:

GM CFR: Rîmniceanu – Firoiu, Irimescu, Cruşoveanu, L. Preda – Neacşa, Rioşanu, Stanciu, D. Rădoi – Trifu, M. Preda. Antrenor: Ionel Gane.

CSM: Perianu – Moraru, M. Diaconescu, Dinu, Stanca – Goge, Sg. Popescu, R. Dobre, Ciucur – L. Pârvu, Curtuiuş. Antrenor: Dumitru Teleşpan.

Vor arbitra: C. Pană – M. Nicoară, A. Voicu.

Ultimele rezultate obţinute de divizionara secundă Gaz Metan CFR Craiova nu au fost deloc pe placul conducerii tehnice, chiar dacă jocul prestat a fost bun, motiv pentru care antrenorul Ionel Gane şi-a propus să cumuleze maximum de puncte în cele trei etape rămase de disputat.

„Jerry" şi-a motivat jucătorii pentru acest nou obiectiv, iar în derbiul oltenesc de sâmbătă, cu CSM Vâlcea, se aşteaptă la o victorie frumoasă. „Mai sunt în joc nouă puncte. Noi vrem să le luăm pe toate. Trei sunt sigure, la masa verde, pentru că în următoarea etapă avem programat joc cu Jiul Petroşani (echipă retrasă din campionat – n.r.). Pentru celelalte şase puncte trebuie să luptăm pe teren, acesta este obiectivul nostru în acest final de sezon. Dacă o să-l îndeplinim, cu siguranţă vom termina mai sus în clasament. Băieţii au înţeles că nu sunt în vacanţă. Cu Vâlcea va fi şi un joc al orgoliilor, pentru că se întâlnesc cele două echipe olteneşti care au rămas în serie. Sunt convins că vom face un joc reuşit din toate punctele de vedere", a spus antrenorul formaţiei craiovene. „Vigariu, care ne-a lipsit în ultimul meci, de la Mioveni, are şanse să fie apt la ora jocului cu Vâlcea. Surugiu, care s-a confruntat şi el cu o accidentare, e revenit fizic sută la sută. Lotul este apt şi nu ne rămâne decât să câştigăm", a punctat „Jerry" Gane.

În jocul tur, disputat în „Zăvoi", „găzarii" au terminat la egalitate, scor 2-2, la capătul unui joc dominat de elevii lui „Jerry" Gane. „Găzarii" au punctat atunci prin Cătălin Crăciun (‘2) şi Patrian Trifu (‘4), iar gazdele, care-l aveau antrenor pe bănăţeanul Alin Artimon, au replicat prin Dobre (‘28) şi craioveanul Laurenţiu Boroiban (‘35).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS