19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Să vină DNA!

Patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, susţine că se încearcă retrogradarea Universităţii, dar dă asigurări că meciul de la Severin va fi unul „curat“, cerând intervenţia LPF, FRF şi DNA pentru un final corect de campionat.

 

Într-o intervenţie telefonică la GSP TV, Giovanni Becali a declarat că este convins că meciul Universitatea – Oţelul de mâine va fi trucat. „Atenţie mare la meciul Craiova – Oţelul! Va fi un blat de zile mari. Puneţi mai multe camere să vedeţi ce blat ordinar va fi. V-o spune Giovanni Becali. Eu v-am atenţionat să fiţi cu ochii pe greşelile jucătorilor, pe cartonaşe galbene luate. Va fi blat ca să se salveze Craiova. Dacă nu am dreptate, trăgeţi-mi bobârnacele de rigoare. Am informaţii exacte că se pregăteşte un blat extrem de mare. Cred în onestitatea lui Marius Stan şi Dorinel Munteanu şi nu vreau ca tot ce-au făcut până acum să se şteargă cu buretele", a spus, miercuri seară, fostul impresar.

Reacţia patronului Universităţii a venit prompt, acesta asigurând microbiştii că partida se va juca doar pe teren. „Giovanni a fost pus de cineva să pună presiune. Joacă două echipe curate, iar noi avem două puncte în plus faţă de contracandidate. Dacă toate echipele care se luptă pentru retrogradare vor juca corect, noi rămânem în Liga I. Părerea mea e că se merge pe victoria Pandurilor şi pe înfrângerea noastră. Nu neapărat ca să rămână Pandurii în Liga I, ci ca să cadă Craiova. Ioan Becali mă urăşte, încearcă să pună presiune pe acest meci. Picăm doar dacă Pandurii şi Poli Iaşi înving neaşteptat în ultima etapă. Voi continua la Craiova indiferent ce se va întâmpla. Vă dau cuvântul meu că se va juca corect. Vorbim de nişte lucruri pe care nu le-aş face pentru nici o sumă din lume şi nici dacă aş fi fost calificat în Europa League cu adversarul la şapte puncte sub mine. Bag mâna în foc pentru jucătorii mei la meciului cu CFR", a declarat Adrian Mititelu, la acelaşi post TV.

 

Juveţii vor test cu poligraful

 

Şi oficialii clubului gălăţean au ripostat. „E mai mult decât şocant. Încerc să-mi păstrez calmul pentru că efectiv mă scoate din sărite faptul că toată lumea îşi permite să-şi dea cu părerea despre Oţelul. Au fost discuţii despre meciurile noastre, dar de fiecare dată s-au infirmat zvonurile şi nimeni nu şi-a cerut scuze. Îl întreb public pe domnul Becali pe ce se bazează şi să vină cu probe. Dacă are vreo dovadă, eu personal chem DNA-ul să aresteze pe toată lumea dacă se întâmplă lucrul ăsta. Simt că nu vom pierde la Craiova. Ce face domnul Becali dacă Oţelul face egal sau bate la Craiova? Să-şi pună ceva la cap şi să tragă, asta să facă, nu să-şi dea bobârnace. Eu ştiu pe ce jucători şi pe ce antrenor mă bazez. Un interes are sigur. Nu permit nimănui să ne jignească. Nu trebuie să-i demonstrez eu lui Giovanni Becali că sunt un tip onest", a comentat, la GSP TV, Marius Stan, directorul general al clubului Oţelul.

Mai mult, ieri-dimineaţă, clubul Universitatea a emis un comunicat în care a anunţat că a sesizat FRF, LPF şi DNA să ia măsuri pentru a împiedica orice tentativă de blat. „În adresa către DNA, clubul Universitatea Craiova cere ca instituţia mai sus-menţionată să se autosesizeze cu privire la afirmaţiile făcute miercuri, 19 mai, de către Ioan Becali şi să facă cercetări atât la meciul pe care Universitatea îl va susţine sâmbătă contra formaţiei Oţelul Galaţi, cât şi la celelalte două jocuri în care se luptă echipe care au ca obiectiv salvarea de la retrogradare: Unirea Alba Iulia – Pandurii şi Poli Iaşi – Unirea Urziceni. În adresele către LPF şi FRF, conducerea Universităţii solicită ca aceste două foruri să trimită câte trei supervizori cu experienţă mare în fotbal la fiecare dintre cele trei partide cu implicaţii în zona retrogradării", susţin oficialii clubului Universitatea. În plus, aceştia cer „ca la finalul fiecăruia dintre cele trei meciuri, DNA, împreună cu LPF şi FRF, să selecteze, prin tragere la sorţi, câte doi jucători din cele şase echipe implicate în cele trei meciuri, pentru efectuarea testului poligraf".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

31 COMENTARII