19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMourinho, spre Real

Mourinho, spre Real

Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, îşi doreşte cu ardoare ca, din sezonul viitor, să-l angajeze pe tehnicianul lui Inter Milano, Jose Mourinho. După reprezentaţia din semifinalele Ligii Campionilor cu Inter, în faţa Barcelonei, presa spaniolă e sigură că în sezonul următor Mourinho va veni la Real.

Clauza de eliberare pe care o are cu Inter, de şase milioane de euro, nu este o piedică pentru bogatul club din capitala Spaniei. Impresarul lui este Jorge Mendes, iar presa spaniolă a scris că acesta lucrează deja, în secret, cu Valdano la contractul lui „Mou" cu Real. Mourinho a avut o replică foarte interesantă după meciul cu Barcelona, faţă de antrenorul Pep Guardiola: „La anul ne vom revedea de mai multe ori".

Presa britanică susţine că antrenorul lusitan a alcătuit deja o listă cu jucătorii pe care vrea ca Real Madrid să-i achiziţioneze. Mourinho l-a pus în capul listei pe fostul său elev de la Chelsea, Frank Lampard. Presa engleză vorbeşte despre o ofertă a Realului în jur de 30 de milioane de lire pentru fotbalistul de 31 de ani, care ar acoperi mare parte din bugetul necesar pentru transferul lui Kun Aguero, principala ţintă a lui Chelsea în această vară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS