20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii nu concep eşecul

Găzarii nu concep eşecul

GM CFR Craiova – Baia Mare

Stadion „Depou“, sâmbătă, ora 11.00.

Formaţii probabile:

Craiova: Vulpescu – Firoiu, Irimescu, Cruşoveanu, L. Preda – Neacşa, Stanciu, Rioşanu, D. Rădoi – Trifu, Vigariu. Antrenor: Ionel Gane.

Baia Mare: Bota – Duruş, Toma, Şomcherechi, Cornea – Ernszt, Drule, Negrea, Iaţu – Gherman, Feraru. Antrenor: Ciprian Danciu.

Vor arbitra: M. Ene – S. Haramuz, C. Guloiu.

După cele trei puncte câştigate miercuri la „masa verde", graţie retragerii din campionat a celor de la FC Drobeta, Gaz Metan CFR Craiova va avea o misiune grea în jocul de sâmbătă, contra formaţiei FC Baia Mare, partida contând pentru etapa a 26-a din Liga a II-a, seria vest. „Găzarii" ştiu că adversarul este unul dificil, mai ales că se află aproape de zona „nisipurilor mişcătoare", şi vor încerca să obţină cel puţin un punct în confruntarea de la „Depou", motiv pentru care s-au mobilizat. Antrenorul craiovenilor nu concepe decât victoria în această confruntare şi le-a cerut elevilor săi să practice un joc pragmatic şi să fie mai eficienţi în faza de finalizare dacă vor să-şi atingă obiectivul. „După cele trei puncte câştigate la masa verde cu Severinul, trei puncte luate în iarbă cu Baia Mare ne-ar conferi mai multă linişte pentru finalul de retur. Îmi doresc un meci bun şi să nu ne mai jucăm cu ocaziile, să fim mai pragmatici, pentru că doar astfel putem câştiga. Nu am probleme de lot pentru această întâlnire, toată lumea e aptă şi avidă de puncte", a spus „Jerry" Gane. În meciul tur, FC Baia Mare şi Gaz Metan CFR Craiova au încheiat nedecis, scor 1-1, maramureşenii reuşind să egaleze în prelungiri, prin Roszel, după ce Alin Vigariu deschisese scorul în minutul 36.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS