7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCurăţenie de Paşte

Curăţenie de Paşte

După remiza de la Galaţi, Sorin Cîrţu a renunţat la serviciile a doi atacanţi, spaniolul Ibon Perez Arrieta şi Cosmin Tilincă fiind retrogradaţi la echipa secundă a clubului Pandurii.

 

Oţelul Galaţi a contestat, la pauza jocului cu Pandurii, dreptul de a sta pe bancă al antrenorului Sorin Cîrţu, solicitând câştigarea meciului la masa verde şi depunctarea gorjenilor, însă Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal, întrunită luni, a respins contestaţia gălăţenilor ca netimbrată. Se menţine astfel rezultatul din teren, 1-1, punct cu care Pandurii a urcat pe locul 15, primul retrogradant. După jocul de la Galaţi, nemulţumit de aportul ofensiv al echipei sale, Sorin Cîrţu a decis să renunţe la doi dintre atacanţi, Ibon Perez Arrieta şi Cosmin Tilincă, retrogradaţi la echipa secundă. Cîrţu consideră că Arrieta, 34 de ani, nu mai face faţă meciurilor din Liga I, iar în cazul lui Tilincă, tehnicianul s-a declarat nemulţumit de evoluţia acestuia la Galaţi. „Am încercat să forţez cu încă un atacant (Tilincă a intrat în minutul 40 – n.r.), dar nu şi-a dovedit utilitatea. Nu am fost inspirat, l-am băgat cam degeaba", a comentat Cîrţu după meci. Directorul sportiv al pandurilor, Robert Bălăeţ, a confirmat faptul că ambii au fost retrogradaţi din cauza randamentului scăzut din ultima perioadă. „Nu au dat randament la meciurile în care au evoluat şi din acest motiv au fost trimişi să se pregătească la echipa a doua", a declarat Bălăeţ pentru site-ul oficial al clubului.

 

Martinovic, apt pentru meciul cu Dinamo

 

Accidentat în prima repriză a jocului de la Galaţi şi transportat cu ambulanţa la spital, Novak Martinovic şi-a reluat pregătirile şi a fost convocat de Sorin Cîrţu în lot pentru jocul de mâine, cu Dinamo. „Nu a fost ceva foarte grav, ochiul nu mai e umflat şi nu mă mai doare. Mă voi antrena normal alături de colegi pentru că vreau să joc la meciul cu Dinamo". Din lot fac parte şi atacantul Kamara, jucător care a acuzat probleme medicale săptămâna trecută şi nu a făcut deplasarea la Galaţi, precum şi jucătorii suspendaţi etapa trecută, Stromajer, Hidişan şi Rusu. După sărbători a revenit la pregătire şi mijlocaşul Alex Păcurar, acesta
antrenându-se separat de colegii săi. Păcurar a suferit o ruptură musculară la meciul cu CFR Cluj şi Cîrţu a anunţat că va mai conta pe el în acest sezon pentru un meci întreg. „Să vedem pe sfârşit dacă putem să ne bazăm pe el în anumite momente. Nu vom mai putea să jucăm un meci întreg cu el, nu va mai fi în stare", a spus Cîrţu.

De astăzi se găsesc bilete

 

Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu pune în vânzare astăzi, de la ora 16.00, 1.000 de bilete pentru meciul cu Dinamo, programat joi, 8 aprilie, de la ora 20.30. Locurile disponibilie sunt la peluze, iar preţul unui bilet este de 20 de lei. Conducerea clubului Pandurii a anunţat că nu a fost solicitat nici un bilet de către suporterii echipei Dinamo. Pandurii Târgu Jiu a intrat în cantonament pentru jocul cu Dinamo a doua zi de Paşte, iar antrenorul Sorin Cîrţu şi-a luat măsuri speciale, cerând ca intrările în stadionul „Municipal" să fie păzite de jandarmi pentru a filtra accesul curioşilor la antrenamentele echipei sale.

 

Străinii au făcut Paştele la Glogova

 

Conducerea clubului Pandurii i-a invitat pe jucători să petreacă împreună Paştele în aer liber, la Glogova, însă numai străinii au venit. Au răspuns prezent jucătorii de origine sârbă din lot, Raskovic, Stromajer, Vranjes şi Martinovic, portarul portughez Mingote, portarul rus Livshit, atacantul ivorian Kamara, brazilianul Cardoso, precum şi căpitanul echipei, Alin Chibulcutean. Deşi antrenorul Sorin Cîrţu le-a recomandat jucătorilor să nu plece din Târgu Jiu, puţini dintre ei s-au conformat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU