19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Milan, tot pe doi

Campioana en-titre a Italiei, Internazionale Milano, nu se simte bine în Sicilia. La o săptămână după înfrângerea suferită în faţa Cataniei, trupa lui Jose Mourinho a remizat, scor 1-1, pe terenul celor de la Palermo, într-un meci contând pentru etapa a 29-a din Serie A. Argentinianul Diego Milito a deschis scorul din penalti, în minutul 11, însă gazdele au restabilit egalitatea după doar 13 minute, uruguayanul Edison Cavani marcând cu un şut plasat din interiorul careului. Să notăm că Dorin Goian a fost doar rezervă la gazde, în timp ce Cristian Chivu nu a făcut parte din lotul lui Inter, fiind în continuare indisponibil după accidentarea suferită la cap.
Cum Inter a obţinut doar o remiză în disputa cu Palermo, AC Milan avea şansa să urce pe primul loc, însă a irosit-o. Echipa lui Leonardo nu a reuşit decât o remiză, 1-1, pe teren propriu cu Napoli, rămânând astfel pe poziţia secundă în ierarhia din Serie A.
Milanezii au început în forţă, susţinuţi frenetic din tribune, însă au fost temperaţi rapid de Campargnaro, care a punctat în minutul 13. Pippo Inzaghi a readus speranţele în tabăra milanezilor în minutul 26, însă tabela nu s-a mai schimbat până la final. După acest rezultat, AC Milan a ajuns la 59 de puncte, unul mai puţin decât campioana Internazionale Milano.
Celelalte rezultate înregistrate în runda a 29-a din Serie A: Atalanta – Livorno 3-0, Bari – Parma 1-1, Cagliari – Lazio 0-2, Chievo – Catania 1-1, Siena – Bologna 1-0, Fiorentina – Genoa 3-0, AS Roma – Udinese 4-2, Sampdoria – Juventus 1-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS