20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMeciuri tari în Europa League

Meciuri tari în Europa League

Şaisprezece echipe care evoluează în Europa League se vor duela în această seară pentru cele opt locuri în sferturile de finală ale competiţiei. Unele dintre ele au luat deja un avans liniştitor în prima manşă a optimilor şi pornesc ca favorite înaintea returului. Este cazul lui Juventus Torino, care s-a impus pe teren propriu cu 3-1 în faţa englezilor de la Fulham. Şi echipa germană Hamburg SV se găseşte în aceeaşi situaţie, după ce a câştigat cu 3-1 partida tur cu belgienii de la Anderlecht Bruxelles.
Fosta echipă a lui Ladislau Bölöni, Standard Liege, este ca şi calificată în sferturi, după victoria cu 3-1 obţinută la Atena, în faţa lui Panathinaikos, grecii având nevoie de o victorie la trei goluri diferenţă pentru a se califica.
O misiune dificilă va avea fosta adversară a Unirii Urziceni, Liverpool, care a pierdut cu 1-0 prima manşă disputată în Franţa cu OSC Lille şi se vede nevoită să învingă în această seară la două goluri diferenţă.
Fostul antrenor al lui Lille, care în urmă cu câteva zile a reuşit cu Lyon să elimine surprinzător pe Real Madrid, a ţinut să-i încurajeze pe francezi înaintea meciului de pe Anfield Road. „Cred că, la meciul tur, jucătorii lui Liverpool nu au luat-o în serios pe Lille şi au tratat cu superficialitate meciul. În Anglia va fi cu totul altfel. Cu siguranţă, englezii vor ataca începând din primul minut. Eu am încredere însă în jucătorii lui Lille şi sunt convins că pot înscrie pe contraatac“, a declarat Puel.
Iată programul celorlalte meciuri programate astăzi: Wolfsburg – Rubin Kazan (în tur 1-1), Sporting – Atletico (0-0), Marseille – Benfica (1-1), Werder Bremen – Valencia (1-1).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS