20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu poate primi o pedeapsă minimă

Mutu poate primi o pedeapsă minimă

Avocatul Pier Filippo Capello, fiul antrenorului Angliei, Fabio Capello, a declarat că atacantul român Adrian Mutu poate primi o pedeapsă mică dacă demonstrează că substanţa dopantă din corpul său nu i-a îmbunătăţit randamentul sportiv.
„În cazul în care Adrian Mutu va fi capabil să susţină care au fost motivele pentru care acele substanţe interzise au fost găsite în organismul său şi poate să confirme că nimic din substanţa depistată nu a avut un aport pentru îmbunătăţirea performanţelor sportive, atunci va putea beneficia de o pedeapsă mai puţin gravă pentru cariera sa. Toate acestea sunt determinate de faptul că orice sportiv care a mai fost găsit dopat în trecut, putând fi şi exemplul lui Mutu, riscă o pedeapsă serioasă“, a declarat Filippo Capello, pentru site-ul tuttomercatoweb.com.
Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a fost audiat miercuri de procurorul antidoping al CONI, timp de aproape o oră şi jumătate, fotbalistul refuzând să facă vreo declaraţie atât la intrarea, cât la ieşirea din sediul CONI. Fotbalistul român a fost însoţit de avocaţii Antonio D’Avirro şi Michele Ducci la audieri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU