7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCardoso, în atenţia lui Dinamo?

Cardoso, în atenţia lui Dinamo?

Zvonul potrivit căruia oficialii din Ştefan cel Mare ar fi interesaţi de fundaşul stânga al gorjenilor este dezminţit de preşedintele grupării din Târgu Jiu, Condescu afirmând că Alexandre Cardoso va continua cu Pandurii.

Trecerea lui Cardoso la Dinamo a revenit în actualitate, brazilianul fiind considerat un înlocuitor perfect pentru Cristi Pulhac, dorit de gruparea spaniolă Real Valladolid, echipă ce ocupă locul 17 în Primera Division. Conform site-ului prosport.ro, Alexandre Cardoso ar fi prima variantă de înlocuire a lui Pulhac, care ar fi fost transferat în Spania, însă mutarea nu este confirmată nici de către oficialii lui Dinamo, nici de cei ai clubului Pandurii. Preşedintele pandurilor, Marin Condescu, care a ajuns ieri în Antalya, a dezminţit faptul că Dinamo ar fi interesată de fundaşul brazilian. „Nu e nimic adevărat. Nu m-a sunat nimeni de la Dinamo. S-a tot vorbit prin presă, însă nu e nimic concret. Cardoso este şi va rămâne la Pandurii. El mi-a spus că aici se simte foarte bine, Târgu Jiul e a doua lui casă. Ce motive ar avea să plece?“, a declarat Condescu. Şi la finalul turului s-a discutat de faptul că Alexandre Cardoso ar fi pe lista de achiziţii a clubului Dinamo, însă nu s-a concretizat nimic, cel puţin până în acest moment.  
Alexandre Cardoso a evoluat pentru Pandurii Târgu Jiu, în turul campionatului, 1.440 de minute, lipsind la un singur joc din cauza unor probleme medicale, brazilianul reuşind şi un gol, chiar împotriva lui Dinamo, în remiza, 1-1, obţinută de Pandurii în Ştefan cel Mare.

Vranjes, jucător
promiţător

Mijlocaşul Stojan Vranjes a debutat la Pandurii Târgu Jiu în amicalul, 0-0, cu austriecii de la SV Ried, bosniacul evoluând doar o repriză. Vranjes a făcut cuplu în centrul liniei mediane de la Pandurii cu Păcurar, folosit mijlocaş defensiv, evoluţia sa fiind marcată de lipsa relaţiilor de joc cu coechipierii. Antrenorul pandurilor, Liviu Ciobotariu, apreciază însă că Stojan Vranjes este un jucător util pentru Pandurii în returul acestui sezon. „Este un jucător bun, după părerea mea, dar pentru el a fost mai greu pentru că era şi primul lui joc la Pandurii. E greu să te integrezi în echipă dacă nu ai jucat împreună cu colegii, contează foarte mult automatismele şi relaţiile de joc, dar Vranjes e un jucător interesant, care promite. E un fotbalist de care se pare că vom avea nevoie pe parcursul returului. Asta nu înseamnă că are deja un statut de titular, dar este un jucător promiţător, care ne poate ajuta pe viitor“, a declarat Ciobotariu pentru site-ul oficial al grupării gorjene.
Echipa secundă a clubului Pandurii şi-a continuat seria amicalelor în Antalya şi după remiza, 1-1, cu coreeni de la Yonsei, liga a II-a, gruparea pregătită de Gabi Zahiu fiind învinsă cu scorul de 2-0 de către SV Babelsberg, din liga a treia germană, Regional Liga Nord. Zahiu a început meciul în formula Bănică – Dobroiu, Popa, Dăianu, Constantin, Vancea, Petrache, Stancu, Iclănzan, Vlăduţi, Pătraşcu, iar în repriza a doua au mai jucat: Basara, Pleaşcă, Fărcăşanu, Ciocioi, Bertea, Voinea şi Zgondea. Pandurii II au jucat ieri şi cel de-al treilea amical al acestui stagiu, cu FC Koper, liderul primei ligi din Slovenia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS