5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLiverpool, eliminată din Cupa Angliei

Liverpool, eliminată din Cupa Angliei

În turul al treilea al Cupei Angliei, „cormoranii“ au fost învinşi, cu 2-1, de Reading.

Adversara Unirii Urziceni în 16-imile Ligii Europa, FC Liverpool, a pierdut miercuri seară, cu 2-1, meciul disputat împotriva lui Reading, în turul 3 al Cupei Angliei, fiind eliminată din competiţie. „Cormoranii“ au deschis scorul prin autogolul lui Bertrand (’45), iar Reading, echipă din liga secundă, a câştigat prin golurile lui Sigurdsson (’90+2-penalti) şi Long (100). Partida a fost o rejucare a primului meci, în care cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 1-1.
Tehnicianul lui Liverpool, Rafael Benitez, a spus că este dezamăgit de înfrângerea suferită, mai ales că suporterii „cormoranilor“ au plecat supăraţi de la stadion. „Rezultatul din Cupă este unul cu adevărat prost. Toţi ne-am dorit să ajungem mai departe şi suntem dezamăgiţi. Echipa a muncit mult, dar lucrurile nu au mers aşa cum am vrut. Rezultatul nu se mai poate schimba acum. Totul s-a schimbat după golul din minutul 92. Sunt supărat că am dezamăgit şi suporterii, deoarece ei ne-au susţinut“, a spus Benitez. Tehnicianul lui Liverpool a adăugat că este îngrijorat de accidentările pe care le-au suferit Fernando Torres şi Steven Gerrard: „Ambii vor face joi câte o radiografie şi trebuie să aşteptăm concluziile medicilor. Gerrard are o problemă la coapsă, iar Torres şi-a luxat genunchiul. Şi Yossi Benayoun are probleme medicale“.

Nu îşi vând vedetele

Presa britanică a scris că FC Liverpool, care este deţinută de doi oameni de afaceri americani, Tom Hicks şi George Gillett, şi-ar putea vinde în vară cei mai scumpi jucători pentru a face rost de bani. Directorul administrativ al „cormoranilor“, Christian Purslow, a dezminţit aceste informaţii, susţinând că unul dintre obiectivele clubului este păstrarea jucătorilor reprezentativi, cum sunt Torres şi Gerrard.
„Nu este nimic adevărat în informaţiile potrivit cărora s-ar putea vinde cei mai buni jucători. Este împotriva intereselor clubului dacă ne-am vinde cei mai valoroşi fotbalişti. Prioritatea noastră, încă de vara trecută, a fost ca jucătorii cei mai importanţi ai lotului să primească înţelegeri mai bune şi pe termen lung. Încercăm să îmbunătăţim echipa, nu să scădem din calitate. Nu vom vinde fotbalişti pentru a plăti o parte din datorii“, a spus Purslow, care a precizat că veniturile generate de vânzarea unor jucători vor fi folosite la achiziţionarea unor noi fotbalişti. De altfel, gruparea britanică a anunţat transferul lui Maxi Rodriguez, de la Atletico Madrid, pentru 1,5 milioane de lire sterline, acesta urmând să poarte tricoul cu numărul 17.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU