17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMichael Owen a înviat

Michael Owen a înviat

În Grupa B a Ligii Campionilor s-au disputat marţi seară meciurile din runda a 6-a. Manchester United era deja calificată, iar „diavolii“ au abordat partida din deplasare cu VfL Wolfsburg fără a simţi presiunea rezultatului, spre deosebire de germani, care aveau nevoie de o victorie pentru a accede în optimi. Manchester a câştigat cu 3-1, graţie „triplei“ lui Michael Owen (’44, ’83, ’90+1), pentru gazde punctând Dzeko (’57). Titularizat de Ferguson în această partidă, Michael Owen ne-a reamintit prin prestaţia sa că a câştigat „Balonul de Aur“ în 2001, trofeu care se acordă celui mai bun fotbalist al lumii.
La egalitate de puncte cu Wolfsburg după etapa a 5-a, ŢSKA Moscova s-a impus în deplasarea de la Istanbul, în faţa lui Beşiktaş, cu 2-1 şi s-a instalat pe poziţia a doua a ierarhiei Grupei B. Pentru formaţia din capitala Rusiei au punctat Krasic (’41) şi Aldonin (’90+5), golul turcilor fiind marcat de Bobo (’86).
Clasamentul final al Grupei B: 1. Manchester United 13p, 2. ŢSKA Moscova 10p, 3. Wolfsburg 7p, 4. Beşiktaş Istanbul 4p. În optimile Ligii Campionilor s-au calificat Manchester United şi ŢSKA Moscova, formaţia germană VfL Wolfsburg urmând să joace în 16-imile Ligii Europa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU