17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii pregătesc lovitura la Timişoara

Pandurii pregătesc lovitura la Timişoara

Cel puţin 20 de puncte la finalul turului este dezideratul pandurilor, care mai au de jucat cu Poli Timişoara, în deplasare, şi Unirea Alba Iulia, acasă. Chiar dacă pare inabordabil, jocul cu Poli Timişoara nu este exclus din planurile oltenilor. „O să avem o partidă foarte dificilă cu Timişoara, mai ales că acolo n-am reuşit să luăm nici măcar un punct în precedentele partide. Este vorba de un club foarte bine organizat, iar echipa este candidată la un loc de Champions League, chiar la titlu. Mai avem două partide şi sperăm să obţinem maximum din ele“, a spus la sptfm.ro, secretarul general al pandurilor, Daniel Băloi. Chiar dacă trebuie să suplinească absenţele lui Păcurar, Murgan şi Adrian Rusu, toţi suspendaţi şi antrenorul Liviu Ciobotariu îşi pune speranţe în partida de duminică, cu Poli Timişoara. „Trebuie să pregătim foarte bine meciul următor pentru că avem trei suspendaţi, să încercăm să alcătuim cel mai bun unsprezece pentru a obţine puncte la Timişoara. Important e să avem acelaşi ritm de joc, acelaşi curaj şi aceeaşi determinare pe care le-am avut cu Rapid“, a spus Ciobotariu. Tehnicianul are mari probleme în centrul liniei mediene, acolo unde lipsesc ultimii titulari, Rusu şi Păcurar. Cum nici Murgan nu este apt, „Ciobi“ are de ales la închidere între Stângă şi Nalaţi sau amândoi dată fiind şi absenţa lui Păcurar.  

Păcurar: Aştept
minimum patru puncte

O „gură de oxigen“, aşa a fost perceput egalul cu Rapid de către căpitanul grupării gorjene, Alexandru Păcurar. „Acest punct este o gură de oxigen. Eram cu moralul la pământ şi sper ca acest rezultat să ne dea curaj pentru următoarele jocuri de la care, eu, personal, aştept minimum patru puncte“, a declarat Păcurar. Suspendat la Timişoara, Păcurar crede că absenţa sa poate fi suplinită cu brio de către colegi. „Am patru cartonaşe. Sunt suspendat la Timişoara, dar sunt convins că vor face un meci bun cei
care-mi vor lua locul şi vor scoate cel puţin un punct“. Golgheterul echipei, cu patru reuşite în acest sezon, Alex Păcurar, susţine că echipa sa îşi menţine intacte şansele de a îndeplini obiectivul stabilit de club, clasarea pe locurile 6-10, în ciuda seriei de nouă jocuri consecutive fără victorie în Liga I. „Nu ne mulţumim cu puţin. Obiectivul nostru rămâne acelaşi, clasarea în primele zece locuri, iar obiectivul ăsta trebuie să-l rezolvăm până la finalul campionatului şi mai avem timp. Prima repriză a fost mai reuşită decât prima repriză cu Bistriţa şi prima repriză de la Iaşi, iar pe a doua am dominat-o total. Se pare că reuşim să ne concentrăm mai bine cu echipele mai mari“, a mai afirmat Păcurar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS