11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVictorii obligatorii pentru voleibalişti

Victorii obligatorii pentru voleibalişti

Echipele de volei craiovene joacă sâmbătă pe teren propriu. Băieţii înfruntă CVM  Braşov, iar fetele pe CSM Focşani, echipe clasate pe ultimul loc în prima divizie.  

Cu o singură victorie în cinci partide, voleibaliştii de la SCM-U înfruntă, cu începere de la ora 10.30, pe CVM Braşov, echipă care a înregistrat eşecuri pe linie în acest campionat.  Craiova şi Braşov, nou-promovate în Divizia A1, s-au mai întâlnit şi la turneul de promovare, oltenii impunându-se atunci cu scorul de 3-2.
Antrenorul craiovenilor, Dănuţ Pascu, s-a confruntat săptămâna această cu unele probleme de lot: „Pentru prima dată în acest campionat avem probleme. Sunt trei jucători care au acuzat o stare gripală, iar un băiat are probleme la cot, recidiva unei accidentări mai vechi. Pregătirea a fost destul de dificilă săptămâna aceasta. Am încercat să facem tot posibilul să-i punem pe picioare şi sperăm ca la ora meciului să fie la capacitate maximă“.
Pascu a spus că partida cu Braşov trebuie câştigată neapărat: „Ne aşteaptă un meci foarte important, pentru că obiectivul nostru este evitarea retrogradării şi acelaşi obiectiv îl are şi formaţia din Braşov. Cine nu îşi doreşte să câştige clar, cu 3-0? Dar, la urma urmei este foarte importantă victoria“.
De la 12.30 este programat meciul de volei feminin, echipa SCM-U Craiova, condusă din nou de pe bancă de Petrică Stancu, urmând să înfrunte ultima clasată, CSM Focşani. Voleibalistele din Bănie, care au ca obiectiv în acest sezon clasarea pe un loc de cupele europene, nu au decât varianta victoriei în faţa unei formaţii modeste, care a câştigat un singur set în cinci partide.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS