17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCiobotariu şi-a început mandatul la Pandurii

Ciobotariu şi-a început mandatul la Pandurii

Tehnicianul Liviu Ciobotariu a semnat cu Pandurii Târgu Jiu un contract valabil trei sezoane, obiectivul acestui campionat fiind clasarea pe locurile 6-10.

Instalat ieri pe banca tehnică a echipei Pandurii Târgu Jiu pentru trei sezoane, antrenorul Liviu Ciobotariu a condus deja primele antrenamente. „Am convenit să pornim la drum pentru trei ani, de pe 29 octombrie“, a anunţat preşedintele pandurilor, Marin Condescu. Ciobotariu va prelua obiectivul lui Sorin Cîrţu, clasarea pe locurile 6-10, declarându-se mulţumit de lotul pe care-l are la dispoziţie. „Vreau să-i mulţumesc domnului preşedinte pentru că a apelat la serviciile mele. Îmi doresc să pot continua ce a început domnul Sorin Cîrţu, sunt mulţumit de lotul pe care-l avem la dispoziţie. Vrem să demonstrăm că ne putem bate de la egal la egal cu echipele fruntaşe ale clasamentului. Pentru mine este o provocare, un pas înainte, şi îmi doresc ca împreună cu echipa să realizăm obiectivul propus pentru acest an, clasarea pe locurile 6-10. M-am informat despre lotul actual. Pandurii formează o echipă bine pregătită fizic, care se apără foarte bine“, a declarat noul antrenor.

Ciobotariu a revenit la Pandurii după 20 de ani

Dacă, în toamna anului 1989, Liviu Ciobotariu îşi începea cariera de jucător la Pandurii Târgu Jiu, acum, după 20 de ani, fostul fundaş al naţionalei revine ca antrenor la Târgu Jiu. Ciobotariu debutează ca tehnician în Liga I după scurtul mandat pe banca lui CS Otopeni din returul campionatului trecut. „Aici mi-am început cariera de jucător. Înainte de revoluţie, timp de şase luni, am jucat la Pandurii. Cunosc publicul de aici, pe foştii mei colegi“, a declarat Liviu Ciobotariu. Staff-ul său tehnic cuprinde doar doi secunzi, Florin Bejinariu şi Gabi Mărgărit, posturile de antrenor cu portarii şi de preparator fizic rămânând vacante până la încheierea turului.
Pandurii II va susţine astăzi, de la ora 11.00, un amical la Târgu Jiu cu Minerul Mehedinţi, la dorinţa antrenorului Liviu Ciobotariu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS