17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Goală din disperare
O pensionară germană a decis să-şi scoată la vânzare fotografiile nud din tinereţe pentru a scăpa de sărăcie. După cum informează cotidianul german Bild, femeia a ajuns în pragul disperării după ce a fost jefuită.
Marianne L., de 75 de ani, trăieşte într-un apartament mizer din Berlin, singura sa sursă de venit fiind o pensie din care abia reuşeşte să trăiască. Recent, femeia a fost jefuită, iar acum nu are în casă nici măcar o canapea sau un scaun. „Hoţii au intrat la mine în casă şi au luat tot. Parfumuri de firmă, discuri rare, chiar şi singura fotografie a mamei mele. Nici măcar nu ştiu unde să mă aşez. Nu mai am nimic“, a mărturisit bătrâna. După ce plăteşte chiria şi facturile, Marianne mai rămâne doar cu 146 de euro pe lună, din care să se întreţină. De disperare, ea a decis să apeleze la singura soluţie care i-a mai rămas: să vândă fotografiile nud, pe care soţul ei i le-a făcut în tinereţe. „Fotografiile sunt din 1954. Am auzit de site-uri de internet unde se pot vinde obiecte şi sper să existe bărbaţi care sunt dispuşi să plătească pentru pozele mele. Am nevoie disperată de bani. Măcar să îmi cumpăr un scaun“, a spus septuagenara.

Mai zgomotoasă decât un avion
Britanica Jenny Chapman este, din câte se pare, cea mai zgomotoasă femeie din lume, cel puţin atunci când doarme. După cum informează Spiegel.de, în timpul nopţii, „trilurile“ acesteia ating 111 decibeli. Femeia pare a fi mai zgomotoasă decât un avion, dacă ne gândim că zgomotul resimţit la sol de un Boeing aflat la o înălţime de 1.800 de metri este de 106 decibeli. De 18 ani, noapte de noapte, soţul său, Colin Chapman, de 62 de ani, trebuie să suporte „concertul“ partenerei sale de viaţă. Britanica l-a depăşit pe deţinătorul anterior al recordului, Kare Walkert, al cărui sforăit a atins doar 93 de decibeli. Femeia ştie de ani buni că sforăie şi nu a comentat atunci când soţul său a decis ca de cinci ori pe săptămână să doarmă în camera de oaspeţi. „Ştiam că sforăi destul de tare, dar nu mă aşteptam să fie chiar aşa… Sunt şocată şi mi-e destul de ruşine“, a mărturisit bătrâna. Între timp, medicii au ajutat-o să mai „coboare“ un pic „sonorul“. Acum, „trilurile“ femeii nu se mai compară cu cele produse de un avion, ci mai degrabă cu cele ale unui camion. De data aceasta, sunetele emise ating „doar“ 99,2 decibeli.

Robert Pattinson şi Kristen Stewart au propriul cuibuşor de nebunii

În ciuda faptului că nu au recunoscut oficial că au o relaţie, protagoniştii din pelicula „Twilight“, Robert Pattinson şi Kristen Stewart, par să aibă planuri serioase împreună. Cei doi amorezi s-au mutat într-un apartament de tip penthouse într-un hotel din Canada.
Potrivit Tgcom.it, Robert Pattinson şi Kristen Stewart au închiriat, se pare, tot etajul 34 al hotelului Sheraton Wall Centre, pentru care plătesc 850 de dolari pe apartament pe noapte. „Au două camere care comunică printr-o uşă. Folosesc un al treilea apartament de la etaj ca să asculte muzică sau să se uite la filme pe un ecran mare, unde stau după o zi de filmare sau în weekend“, a declarat o sursă din cadrul echipei de producţie. Fiecare apartament are două dormitoare, două băi, o bucătărie, o sufragerie şi o cameră de zi imensă. „Sunt transportaţi de aici şi de la filmări printr-un lift privat al hotelului, care are deschidere spre un garaj păzit şi securizat“, a mai precizat aceeaşi sursă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS