20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu face şi spune lucruri trăsnite

Mititelu face şi spune lucruri trăsnite

Astra – Universitatea 3-1. Urât, urât meci. După două partide bune (cu FC Timişoara şi Unirea Alba Iulia), oltenii au capotat în faţa Astrei, o echipă nou-promovată, dar care îl are antrenor pe italianul Napoli. Aproape toată presa de ieri scria că meciul a fost, de fapt, o revanşă a lui Napoli în faţa lui Mititelu. Pe terenul din Ploieşti n-a jucat nici Napoli, nici finanţatorul Craiovei. În timp ce Napoli era preocupat de lecţia tactică pe care s-o aplice fostei lui echipe, Adrian Mititelu era preocupat de variantele de „discurs“ de după meci… Sistemul defensiv al Universităţii, în care au lipsit unele piese de bază, a fost la pământ. Oltenii au crezut că doar prin declaraţii şi subestimarea adversarului pot să câştige cu Astra, o echipă care şi-a revenit de când a fost numit Napoli antrenor, o echipă care ne-a bătut prin… autogolul lui Mitchell, plus cele două goluri ale foştilor dinamovişti Liviu Ganea (lăsat să plece din Craiova) şi Miranda.
Neagoe a recunoscut că elevii săi n-au jucat mai nimic, n-au respectat nici o sarcină de joc din cele discutate la cabine. Deşi au fost două săptămâni de pauză, perioadă în care Ştiinţa s-a pregătit, Craiova a arătat la meciul de duminică o echipă cu destul de multe slăbiciuni fizice, adică pregătirea fizică nu-i încă pusă la punct. Cred că şi gestul lui Trică, acela de a încerca să-l lovească pe arbitru, de a-i da peste mâna cu care voia să arate cartonaşul, pleacă tot de la o chestiune de impotenţă fizică. Trică a vrut să dribleze şi să fenteze anumiţi jucători de la Astra, dar i-au cam furat mingea, şi Eugen, enervat de joc, de rezultatul de pe tabelă şi, probabil, de alte decizii ale arbitrului, a făcut un gest care îi va aduce o suspendare. Şi echipa se află în faţa unui meci important, cu FC Vaslui, deoarece Craiova nu are voie să facă paşi greşiţi. Uitaţi-vă în clasament şi vă veţi da seama că nu-i de glumit! Finanţatorul Mititelu, în logica lui bezmetică, a aruncat vina pentru aceste rezultate slabe pe Gazeta de Sud?! Mă abţin să comentez aberaţiile acestui om. Craiova şi-a dat seama, de fapt, de valoarea acestui ins care a cumpărat un brand şi acum îl dezonorează.
Pandurii – Gaz Metan 0-0. Neşansă şi o eroare de arbitraj. Gazdele au  avut o fază în care trebuia să li acorde un penalti, dar „naşul cel mic“ al lui Cîrţu, Crăciunescu junior, n-a vrut. Cum se spune, neamurile ţi le dă Dumnezeu, prietenii ţi-i alegi!
Rapid – CFR Cluj 1-4. Ardelenii au fost, ca valoare şi tactică, peste giuleşteni, dar CFR a beneficiat de unele erori de arbitraj. Finanţatorul Copos strigă că a fost furt… Nu ştiu ce a fost, dar greşelile unui arbitru de talia lui Tudor sunt nepermise şi suspecte.
Urziceni – Vaslui 1-2: cu gândul la meciul din Liga Campionilor, elevii lui Dan Petrescu au gafat acasă în faţa unei echipe ambiţioase, care vine sâmbătă în Bănie tot ca să ciugulească puncte.
Unirea Alba Iulia – Internaţional Curtea de Argeş 1-2: imprevizibilii lui Fane Stoica au luat trei puncte în două minute, de la 1-0 la 1-2. FC Timişoara – Ceahlăul 6-0: galop de sănătate al liderului în faţa unei echipe de liga a doua (cum pare Ceahlăul). Bistriţa – Oţelul 2-1: un rezultat surpriză, n-am comentarii. Braşov – Dinamo 0-1 şi Poli Iaşi – Steaua 0-2: meciuri în care echipele mai bune au obţinut pe merit punctele puse în joc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

17 COMENTARII