7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIncapabili să reziste

Incapabili să reziste

Pandurii Târgu Jiu    2
Oţelul Galaţi    3
Stadion
Municipal, spectatori: 4.500
Au marcat: Păcurar (’1, ’22) / Antal (’11), Paraschiv (’67, ’83)
Pandurii: Mingote – Popete, Martinovic, Chibulcutean, Cardoso – Dedu (’34, Grecu), Murgan (’72, Arrieta), Stângă, Păcurar – Tilincă (’61, Ghindeanu), Stromajer. Antrenor: Sorin Cîrţu
Oţelul: Kolev – Râpă, Sg. Costin, Jelev, Siminic – Giurgiu, Neagu (’60, Viglianti) – Antal (’90, Sârghi), Paraschiv, Golocevac (’37, Sălăgean) – Axente. Antrenor: Dorinel Munteanu.
Cartonaşe galbene: Popete, Grecu (2), Mingote / Siminic, Râpă, Kolev, Neagu, Antal.
Cartonaş roşu: Grecu (‘86)
Au arbitrat: R. Petrescu – Ad. Vidan, D. Mudura.

Pandurii au pierdut al doilea joc pe teren propriu în acest sezon după ce au condus pe Oţelul în două rânduri.

Abia s-a stins ecoul primului fluier al centralului Radu Petrescu că Pandurii s-au şi bucurat după cel mai rapid gol al sezonului: Păcurar a deschis scorul în secunda 30, fructificând o centrare a lui Popete de pe dreapta, pe care s-a interpus şi Tilincă, 1-0. Oţelul a răspuns furibund şi eforturile băieţilor lui Dorinel Munteanu au fost răsplătite rapid. Antal, nemarcat în centrul careului, a reluat sec de la zece metri sub bară în urma unui corner de pe dreapta, 1-1(’11). Pandurii a revenit în atac şi Tilincă l-a încercat pe Kolev la colţul scurt, dar lovitura de cap a gorjeanului a fost respinsă de Kolev cu genunchii (’21). Bulgarul din poarta gălăţenilor nu a mai avut replică un minut mai târziu la şutul senzaţional al lui Păcurar din colţul careului mare, 2-1. De această dată, oltenii nu au mai cedat teren şi au pus presiune pe adversar, care trebuia să evolueze în zece oameni dacă arbitrul Radu Petrescu aplica regulamentul corect. Kolev s-a ciocnit cu Grecu în minutul 44, s-a ridicat şi a aruncat cu mingea după gorjean, Petrescu arătându-i doar galben portarului pentru gestul nesportiv. Jelev a dat ceva emoţii oltenilor după pauză, iar Grecu a fost aproape de gol, însă mingea s-a scurs pe lângă bara Oţelului. Cîrţu a încercat să închidă jocul, renunţând la un atacant, dar era prea devreme.  Paraschiv a egalat în minutul 67 după o bâlbă colectivă a defensivei şi l-a obligat pe „Sorinaccio“ să schimbe planul. Intrarea lui Arrieta nu a contat pentru că tot Oţelul a apăsat pe acceleraţie. Paraschiv i-a înşirat pe partea stângă pe toţi fundaşii lui Cîrţu şi a înscris dintr-un unghi imposibil, pe sub Mingote, 2-3 (’83). Pandurii a rămas în zece jucători cu patru minute înainte de final, Grecu fiind eliminat pentru simulare, şi a terminat meciul în corzi. Viglianti a şutat în transversală, dar nu a mai contat. Oţelul a administrat a doua înfrângere acasă pandurilor în acest sezon, fotbaliştii, dar şi antrenorul Sorin Cîrţu părăsind terenul în huiduielile fanilor de la tribuna zero.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS