19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSorin Cîrţu încearcă vigilenţa Universităţii

Sorin Cîrţu încearcă vigilenţa Universităţii

Antrenorul pandurilor susţine că nu-l interesează deznodământul meciului cu Universitatea, echipă pe care a învins-o însă în ultimele două întâlniri directe.

După victoria pandurilor cu FC Vaslui (scor 1-0), Sorin Cîrţu a făcut un anunţ care a surprins microbiştii. „Nu vorbesc de meciul cu Craiova. Nu mă interesează. Băieţii pot să-l şi piardă. Şi dacă îl pierdem, şi dacă îl câştigăm, nu mă interesează. Eu mă gândesc la meciul cu Internaţional“, a spus Cîrţu. Acesta este convins că va fi sancţionat şi va conduce din tribună meciul echipei sale cu Ştiinţa, după ce la partida cu moldovenii l-a trimis pe arbitrul de rezervă să admire stelele şi fetele de la Târgu Jiu. Totuşi, este puţin probabil ca Sorin Cîrţu să piardă din vedere acest meci, unul special pentru el şi gorjenii lui Condescu. „Nu-mi fac probleme că o să fiu suspendat. Pot să stau şi în tribună. Echipa o să ştie ce să joace la Craiova. Nu compătimiţi voi Ştiinţa că nu e în formă“, a precizat Cîrţu într-o altă declaraţie făcută după reuşita cu FC Vaslui.
Sorin Cîrţu a fost la un moment dat foarte aproape să preia Ştiinţa, „liantul“ fiind Ilie Balaci, fostul manager al clubului din Bănie. În cele din urmă, mutarea nu s-a materializat, iar Cîrţu a preferat tabăra pandurilor, la cârma cărora a obţinut, sezonul trecut, câteva victorii importante în faţa Universităţii, 4-1 în Cupa României şi 1-0 în returul de campionat. Meciurile din teren au continuat în ziare, unde Mititelu şi Cîrţu s-au contrat fără menajamente. „Cîrţu e un nenorocit şi un schizofrenic. Trăieşte de pe urma unui titlu cumpărat în ‘91, când a devalizat Craiova şi a furat toţi banii clubului. Cîrţu e un ţigan cu comportament de borfaş!“, a spus finanţatorul Ştiinţei. „Sorinaccio“ a contraatacat: „Mititelu e prost. Are bătături la mână de câte navete de bere a urcat şi coborât din maşini. Are capul cât damigeana şi mintea cât dopul“. Aceste declaraţii au lăsat urme şi, chiar dacă disputa dintre cei doi s-a stins rapid, cu siguranţă meciul de duminică va fi un bun prilej pentru fiecare dintre combatanţi să-şi etaleze marfa.

Silviu Lung e numai unul

Antrenorul Sorin Cîrţu nu a pierdut prilejul şi l-a lăudat pe Silviu Lung Jr., fiul prietenului şi colegului său de la Pandurii cu acelaşi nume. „Mă bucur şi pentru Silviu Lung Jr., şi pentru taică-său. Cât trăieşte el acum, plânge prin cameră! Îl mai am şi coleg de apartament. Are emoţii. La meciul cu Dinamo nici nu s-a uitat. I-a fost frică să nu-l înjure vreunul, zicea că se ia cu el la bătaie. I-am spus: «Bă, nu ai încredere în fiul tău?». I-am povestit eu după. M-a întrebat cum a fost. I-am zis că a apărat aşa şi aşa. Glumesc, e portar bun. Să vedeţi ce i-am făcut: «Bă, de ce scrie Lung Jr. pe spate? Ce e cu figurile astea la voi? E normal că e tot Lung, că tu nu mai poţi să fii! Ce, trebuia să-l confunde cu tine? Plus că ăsta e şi frumos, tu eşti urât. E normal că e diferenţă mare, oamenii vă deosebesc»“, a comentat Cîrţu.

Costea şi-a pus cenuşă în cap

Florin Costea a declarat că regretă faptul că l-a criticat în public pe antrenorul Daniel Mogoşanu, pe care, imediat după meciul de la Mediaş, l-a găsit vinovat pentru înfrângere, reproşându-i că a schimbat sistemul de joc la pauză. „Declaraţia a fost făcută la supărare. Eram tare dezamăgit, deoarece este foarte greu să pierzi un meci după ce conduci la pauză cu 1-0. În ultimul timp, poate nu am avut o atitudine corespunzătoare, dar promit că veţi vedea, din etapa următoare, un alt Costea, atât în teren, cât şi în afara lui. Ne cerem scuze faţă de fani şi vom face tot posibilul ca în meciurile următoare să îndreptăm situaţia“, a declarat „Diamantul“ Craiovei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

41 COMENTARII