12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGîngioveanu, la Vaslui

Gîngioveanu, la Vaslui

Adrian Mititelu şi Adrian Porumboiu au ajuns la un acord în privinţa talentatului mijlocaş craiovean de 19 ani, care va evolua la Vaslui în sezonul următor.

Neînţelegerile dintre Cos-min Gîngioveanu şi oficialii Universităţii Craiova par să fi luat sfârşit ieri-dimineaţă, cel puţin pentru un an. Mijlocaşul craiovean a „vorbit“ aceeaşi „limbă“ cu finanţatorul grupării alb-albastre, primind acceptul să plece, sub formă de împrumut, pentru un sezon, la Vaslui, gruparea moldavă având prima opţiune de cumpărare la expirarea înţelegerii. Conform comunicatului emis ieri de conducerea Ştiinţei, plecarea internaţionalului de tineret s-a realizat „fără nici o pretenţie financiară“, iar jucătorul „este obligat să revină la FC Universitatea Craiova pe 15 iunie 2010“.
De partea cealaltă, patronul galben-verzilor, Adrian Porumboiu, a afirmat că este încântat de faptul că a reuşit să-l înregimenteze pe Cosmin Gîngioveanu: „Detalii financiare? Nu discutăm de sume de bani, deoarece am spus că este vorba doar de un împrumut. Gîngioveanu va fi pus de FC Vaslui şi pe lista de UEFA. Dacă sunt bucuros că l-am adus pe Cosmin la Vaslui? Bucuros e puţin spus! Ţin să precizez că acest transfer-împrumut este făcut astfel încât toată lumea să fie mulţumită“.

„Oferta asta i-a convenit cel mai mult lui Mititelu“

Văzându-şi fiul cu actele de transfer semnate, Dan Gîngioveanu nu a ezitat să-l „înţepe“ pe finanţatorul Ştiinţei, Adrian Mititelu. „Dacă Adrian Mititelu a ales varianta asta şi s-a înţeles cu Adrian Porumboiu înseamnă că oferta asta i-a convenit lui cel mai mult. Normal că fiul meu a acceptat imediat să meargă la Vaslui, cine nu ar fi acceptat în locul lui? Aseară l-a sunat Adrian Porumboiu şi acum e deja acolo. Lasă, nu e nici o problemă, să rămână Mititelu cu «brilianţii» lui, cu vedetele lui, că băiatul meu nu a fost bun niciodată, tot timpul avea pe altul pe postul lui. Oricum, la Craiova nu mai juca, Mititelu s-a jurat pe fata lui că până la iarnă stă la echipa a doua. Dacă fiul meu va juca la Vaslui cum a făcut-o şi la Craiova, cred că va fi titular“, a spus Dan Gîngioveanu.
Reacţia acestuia vine după ce în urmă cu aproximativ o lună internaţionalul de tineret a fost exclus din lot de conducere şi trimis la echipa a doua pentru o perioadă de şase luni, pentru că a preferat să-şi dea examenul de bacalaureat în loc să meargă în Austria, unde Universitatea Craiova a efectuat primul stagiu de pregătire din această vară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

36 COMENTARII