19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNe batem tot cu englezii

Ne batem tot cu englezii

După ce luni seară Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 3-2 în faţa formaţiei engleze de liga a patra Notts County, astăzi oltenii vor întâlni Swindon Town, din liga a treia engleză.

Universitatea Craiova a reuşit a doua victorie consecutivă în stagiul al doilea din Austria, 3-2 cu Notts County. În primul amical, Craiova a terminat la egalitate cu Wacker Burghausen (liga a III-a din Germania), scor 2-2, în timp ce în al doilea meci a învins cu 9-1 formaţia austriacă de amatori Zell Am See. În partida cu Notts, golurile echipei oltene au fost înscrise de Dina (‘21, ‘24) şi Baird (52). Nae Ungureanu şi Daniel Mogoşanu au început acest meci cu următoarea formaţie: Silviu Lung Jr. – Dănănae, Găman, Barbu, Şoavă – Prepeliţă, Dilevski, Ologu, M. Costea – Baird, Dina. Pe parcursul partidei au mai intrat Jackie Nicolae, Dorel Stoica, Merlier, Bărboianu şi V. Badea.

„Dorel Stoica e OK“

Introdus pe parcursul celei de-a doua reprize a jocului-test cu Notts County, Dorel Stoica a fost schimbat după doar câteva minute. „Dorel e OK. A primit o lovitură în muşchi şi a fost schimbat pentru că n-am vrut să riscăm. În următoarele două amicale vor reintra şi jucătorii care n-au jucat aseară, Florin Costea, Wobay şi restul“, a explicat directorul executiv Dan Stălinescu pentru craiovamaxima.ro.
Universitatea va juca următorul amical astăzi, cu formaţia Swindon Town, din liga a treia engleză.
Programul amicalelor Ştiinţei în Austria a suferit o nouă modificare. Oltenii au perfectat pentru joi, 16 iulie, un joc-test cu echipa a II-a a campioanei Germaniei, Wolfsburg II. În programul iniţial comunicat de club, în dreptul acestui meci ca adversar era trecută gruparea egipteană Ismaily.

Nu se televizează
amicalul cu Lazio

Oficialii Universităţii au anunţat că  amicalul de lux al Craiovei cu Lazio de la Auronzo di Cadore (sâmbătă, ora 19.00) va putea fi vizionat live pe postul de televiziune Sport.ro. pe site-ul sport.ro, dar şi pe Pro TV Internaţional. Ieri însă s-a anunţat că la Sport.ro se va transmite live întâlnirea dintre CFR Cluj – Iraklis Thessaloniki, care va avea loc în aceeaşi zi.
Şi Universitatea II va susţine astăzi cel de-al doilea meci de verificare al verii, în compania formaţiei Building Vânju Mare, partidă care se va disputa  de la ora 11.00, pe stadionul din Vânju Mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII