17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCăpitanul Vâlcei ar putea rămâne la CSM

Căpitanul Vâlcei ar putea rămâne la CSM

Ciprian Dinu nu s-a înţeles cu Internaţional Curtea de Argeş şi are şanse mari să revină la gruparea din Zăvoi. Fotbalistul adus de la Jiul Petroşani, devenit căpitan al echipei din Râmnicu Vâlcea, a primit dezlegare de la conducerea clubului şi a declarat că mai are oferte de la formaţii din primul eşalon. „Îmi doresc să joc în primul eşalon. Îmi pare rău că nu am semnat cu Internaţional, dar una vorbiserăm înainte şi alta am aflat la faţa locului. Mai am câteva oferte, o să le analizez. Dacă nu voi reuşi, nu exclud varianta de a reveni la CSM“, a spus Dinu.
Nici Dorin Mihuţ, care a fost în probe la echipa antrenată de Ştefan Stoica, nu a rămas la Internaţional Curtea de Argeş, iar oficialii de la CSM exclud varianta ca fostul dinamovist să continue la echipa vâlceană. „Nu ne interesează Mihuţ!“, a declarat directorul general, Florin Verigeanu.
În ceea ce-l priveşte pe atacantul camerunez Ange Nissinga Joseph Hebga, situaţia pare mai încurcată decât se ştia iniţial. Vârful de atac a venit de la FC Caracal şi a stat câteva zile în cantonamentul din Zăvoi, apoi a jucat în partida amicală contra Oltchimului. Se pare însă că oficialii vâlceni au fost păcăliţi, Hebga urmând să ajungă în Anglia. „Hebga a jucat un meci amical în echipa CSM Râmnicu Vâlcea, dar nu pentru a se transfera la una dintre echipele din zonă, ci ca să fie văzut de un impresar englez. Vrea să joace în Liga a III-a din Anglia. A fost văzut şi filmat, apoi a revenit la Caracal“, a spus Jean Niţulescu, preşedintele echipei FC Caracal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS