20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOlandezii de la Real ţin de contracte

Olandezii de la Real ţin de contracte

Prestigiosul cotidian spaniol El Mundo susţine că jucătorii care nu mai sunt doriţi de conducerea clubului Real Madrid, după transferurile costisitoare ale fotbaliştilor Cristiano Ronaldo şi Kaka, ţin cu dinţii de contractele lor, nedorind să plece de la formaţia de pe „Santiago Bernabeu“. „Ce bine este aici!“, a titrat ironic publicaţia citată, care a menţionat că fotbaliştii care au salarii mari şi contracte valabile mai mulţi ani nu vor să părăsească gruparea.
Cei şase jucători olandezi ai Realului, Royston Drenthe, Klaas-Jan Huntelaar, Arjen Robben (foto), Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart şi Ruud Van Nistelrooy, sunt printre cei vizaţi de articolul din El Mundo, care a calculat că adună împreună 16 ani de contracte şi salarii totalizând 80 de milioane de euro în perioada respectivă. De asemenea, mijlocaşul Mahamadou Diarra, sosit de la Olympique Lyon în 2007 pentru 27 de milioane de euro (de care se interesează Juventus Torino), şi fundaşul argentinian Gabriel Heinze sunt alţi jucători îndemnaţi să plece.
Jorge Valdano, directorul general al clubului din Madrid, a anunţat că este nevoie de plecările unor jucători, pentru a compensa cele aproape 160 de milioane de euro plătite de Real pentru transferurile lui Ronaldo şi Kaka. Singurii jucători care au părăsit gruparea madrilenă în ultimul timp sunt fundaşul italian Fabio Canavarro, căruia i s-a încheiat contractul, şi atacantul argentinian Javier Saviola, transferat vineri la Benfica Lisabona, în schimbul a cinci milioane de euro.
Real Madrid, care încearcă să-i mai aducă pe francezii Franck Ribery şi Karim Benzema, speră să obţină peste 80 de milioane de euro din plecările unor jucători şi doreşte să-şi reducă lotul de la 30 la 25 de fotbalişti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS