20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Carmelita îşi doreşte prieten din România
După o relaţie pe care a încheiat-o zilele trecute, Iulia Zimina, Carmelita din telenovela cu acelaşi nume care urmează să fie lansată de Antena 1 în cea de-a doua jumătate a lunii iunie, este hotărâtă
să-şi caute un prieten român. „Am o prietenă moldoveancă şi am fost de nenumărate ori în vizită la rudele ei. Îmi place felul de-a fi al românilor. Bărbaţii sunt tandri, au simţul umorului şi m-am simţit în siguranţă în preajma lor. Am învăţat din relaţia precedentă să fug de oamenii geloşi, iar ruşii sunt posesivi, prin excelenţă“, mărturiseşte Zimina.

Debora Falabella a devenit mămică
Debora Falabella, actriţa braziliană din „Micuţa domnişoară“, este în al nouălea cer de când a devenit pentru prima dată mămică. Actriţa şi soţul ei, muzicianul Chuck Hipolito, sunt foarte fericiţi de când în viaţa lor a venit Nina, o fetiţă sănătoasă pe care Debora a adus-o pe lume la un spital din Sao Paolo. „Debora şi soţul ei radiază, la fel şi bunicii fetiţei. Micuţa este foarte frumoasă şi sănătoasă“, a declarat reprezentanta actriţei.

Poze sexy pentru o cauză nobilă
Aylin Mujica, frumoasa actriţă pe care telespectatorii o vor putea vedea în telenovela care a şocat o lume întreagă, „Fără sâni nu există Paradis“, a pozat sexy pentru o cauză nobilă.
Aylin, care interpretează personajul proxenetei Lorena, a descoperit că imaginea sa senzuală poate deschide multe uşi şi s-a folosit de frumuseţea ei pentru a ajuta copiii bolnavi de sida şi cancer. Actriţa s-a hotărât să pozeze în ipostaze extrem de sexy într-o revistă dedicată publicului masculin, după ce publicaţia a acceptat să doneze un procent din banii obţinuţi din vânzarea revistelor unei instituţii care sprijină copiii bolnavi. „Pe lângă banii din reviste am donat şi eu o sumă din propriul meu buzunar“, a mărturisit actriţa.
 
Puerto Rico, un nou material Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu revine cu un nou single, „Puerto Rico“, extras de pe cel de-al zecelea album din carieră, care va ieşi pe piaţă anul acesta. „Puerto Rico“ este primul extras pe single, pentru care s-a filmat şi videoclipul de promovare. Materialul video poartă amprenta regizorului Claudiu Bulete şi Marian Tănăsa. Povestea transpusă în imagini începe la răsăritul soarelui, pe o plajă din Mamaia.

Clipul „Deja Vu“, un original
„Deja Vu“, cea mai nouă producţie marca Play&Win, piesă încredinţată lui Bob Taylor şi Anniei, are un videoclip. Regizorul Tom Boxer a ales ca locaţie un club din Neptun şi s-a asigurat că toate ingredientele unei astfel de producţii să fie prezente „la faţa locului“: fete frumoase, dansatoare senzuale, figuraţie. „Deja Vu“ se prevede a fi şi un succes internaţional, piaţa din Rusia, unde piesa a fost deja licenţiată, fiind deja cucerită de ritmurile piesei. Polonia este şi ea pe lista ţărilor în care piesa „Deja Vu“ ameninţă să devină superhit.

Laura Cosoi şi Smiley, în vacanţă la Viena
Săptămâna trecută, Laura Cosoi şi Smiley au avut parte de o vacanţă spontană. Hotărâţi să plece câteva zile din Bucureşti, VJ-iţa MTV şi cântăreţul au decis să conducă până la Aeroportul Otopeni şi să se urce în primul avion care avea să decoleze. Cei doi au fost într-o vacanţă de patru zile la Viena, destinaţie care a devenit în foarte scurt timp oraşul lor de suflet. „Nu aveam plănuită nici o vacanţă, însă duminică seară ne-am hotărât să plecăm… Am petrecut câteva zile de vis într-un oraş de care ne-am îndrăgostit“, a povestit prezentatoarea clasamentului „Hitlist România“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS