14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBoca Juniors rămâne fără antrenor

Boca Juniors rămâne fără antrenor

Antrenorul Carlos Ischia s-a întâlnit cu oficialii clubului Boca Juniors şi s-a ajuns la un acord privind rezilierea contractului dintre cele două părţi, după cum a declarat preşedintele grupării, Jorge Amor Ameal, care a adăugat că se poartă negocieri cu Alfio Basile pentru banca tehnică a echipei. „Contractul a fost întrerupt după ce am căzut de comun acord asupra acestui lucru. Îl respectăm pe Ischia şi de aceea am vrut să ne despărţim pe cale amiabilă. Îi suntem recunoscători pentru tot ceea ce a făcut, dar este momentul să ne despărţim“, a spus Ameal, după întâlnirea pe care a avut-o cu fostul antrenor.
Contractul lui Carlos Ischia cu Boca Juniors expira pe 31 decembrie 2009, dar oficialii clubului anunţaseră încă de pe 26 mai că vor încerca să se despartă de antrenor.
Preşedintele clubului a mai afirmat că managerul general al formaţiei, Carlos Bianchi, va discuta cu fostul selecţioner al Argentinei, Alfio Basile, pentru ca acesta să preia banca tehnică. „Negocierile avansează într-o direcţie pozitivă şi sper să ajungem la un acord cât mai repede“, a menţionat Jorge Amor.
Carlos Ischia a venit la Boca Juniors în anul 2007 şi a câştigat Apertura şi Supercupa Americii de Sud în 2008. În acest an însă, clubul argentinian a fost eliminat încă din faza optimilor de finală din Copa Libertadores, în timp ce în campionat se află abia pe locul 15 din 20 de echipe.
În ultima etapă din Clausura, Boca a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 3-0, de Racing Club. După 17 runde disputate, lideră în campionat este formaţia Velez Sarsfield cu 36 de puncte urmată de Atletico Huracan, cu 35 şi de Lanus, cu 34.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS