5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHiguain visează frumos

Higuain visează frumos

Gonzalo Higuain, atacantul argentinian al lui Real Madrid, este de părere că formaţia sa păstrează în continuare şanse la titlu în Primera Division, în ciuda faptului că lidera FC Barcelona are un avans de şapte puncte, cu patru etape înainte de finalul sezonului.
„Vom face tot posibilul să câştigăm toate meciurile rămase până la finalul campionatului. Avem încredere şi vom lupta până la capăt pentru a ajunge pe prima poziţie în clasament. Deşi, în acest moment, misiunea noastră pare imposibilă, consider că mai avem şanse la titlu. Am avut o serie fenomenală de victorii şi ne mândrim cu acest lucru. Admit că Barcelona a făcut un sezon fantastic, dar îi avertizez că lupta nu este încă încheiată“, a spus atacantul sud-american.
Campioana en-titre a Spaniei, Real Madrid, a fost umilită sâmbătă, pe teren propriu, de FC Barcelona, „extratereştrii“ învingând-o cu 6-2. Gruparea din capitala Spaniei a rămas pe poziţia secundă în clasament, la şapte puncte în spatele formaţiei catalane, când au mai rămas patru etape până la finalul stagiunii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS