19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAdriano şi-a reziliat contractul cu Inter

Adriano şi-a reziliat contractul cu Inter

Clubul italian Internazionale Milano a anunţat că angajamentul internaţionalului brazilian Adriano Leite Ribeiro, care şi-a abandonat temporar cariera fotbalistică, a fost reziliat de comun acord. Rezilierea a intrat în vigoare de la 1 aprilie 2009, a anunţat clubul, care i-a transmis „toată afecţiunea clubului Inter pentru cele 74 de goluri marcate în cei opt ani petrecuţi împreună“.
Adriano (27 de ani) a fost convocat în urmă cu o lună de selecţionerul Braziliei, Carlos Dunga, pentru meciurile cu Peru şi cu Ecuador, din preliminariile Cupei Mondiale din 2010, iar de atunci a rămas în ţara natală şi nu s-a mai întors la antrenamentele lui Inter. Mai apoi, acesta a anunţat că renunţă temporar la cariera sportivă, deoarece nu mai are bucuria de a juca fotbal.
Adriano a fost cumpărat de formaţia milaneză în 2001 de la Flamengo. După jumătate de sezon petrecut la gruparea nerazzurra, acesta a fost împrumutat la Fiorentina, iar mai apoi la Parma, unde a fost coechipier cu atacantul român Adrian Mutu. După Campionatul Mondial din 2006, Adriano, 29 de goluri în 47 de selecţii în naţionala Braziliei, a traversat o perioadă mai puţin fastă din cauza problemelor pe care le-a avut cu alcoolul şi viaţa extrasportivă. În sezonul trecut, el a fost împrumutat în ţara natală, la Sao Paulo, pentru a-şi recăpăta forma. Adriano a evoluat în 177 de meciuri pentru Inter, dintre care 123 în campionat şi 35 în Liga Campionilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS