14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPerez, ofertat pentru naţionala de futsal a României

Perez, ofertat pentru naţionala de futsal a României

Antrenorul echipei din prima ligă de futsal Design Construct Braşov, Tino Perez, este favorit pentru a prelua echipa naţională de futsal a României.

El s-a întâlnit zilele trecute cu directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, care i-a propus să preia reprezentativa, dar în acelaşi timp să rămână şi la echipa braşoveană. „Sunt onorat de propunerea Federaţiei. Îmi doresc să antrenez echipa naţională a României, dar consider că trebuie să fiu răsplătit pe măsura valorii mele. În cazul în care vom ajunge la un acord din punct de vedere financiar, voi accepta cu cea mai mare plăcere", a spus Tino Perez.

Acesta a venit în octombrie în România, la Design Construct Braşov, fiind antrenorul cu cele mai multe trofee ale Ligii Campionilor câştigate, patru. Perez a fost desemnat de două ori cel mai bun tehnician din Spania, unde a antrenat timp de 12 ani în primele două ligi. Postul de selecţioner al echipei naţionale de futsal a României a rămas vacant după ce Zoltan Jakab a fost retrogradat la selecţionata de tineret a României.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS