5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictoria cu Steaua a lăsat urme

Victoria cu Steaua a lăsat urme

Pandurii începe seria jocurilor decisive, „de şase puncte", cum se spune în limbaj fotbalistic, cu Gaz Metan Mediaş, CS Otopeni şi Gloria Buzău, gruparea gorjeană fiind obligată să obţină cel puţin şapte puncte pentru a-şi uşura situaţia din clasament. Cîrţu se confruntă din nou cu probleme de lot, mai mulţi jucători devenind indisponibili. Chibulcutean (răcit), Mingote (probleme la umăr), Raskovic şi Cardoso s-au pregătit ieri separat şi se speră în recuperarea lor până la ora meciului. Şi celălalt fundaş central, Martinovic, care a cedat în minutul 80 al partidei cu Steaua, este incert.

Vancea, ruptură fibrilară, şi Tremonti, suspendat, vor absenta sâmbătă, în partida cu Gaz Metan Mediaş. În ciuda indisponibilităţilor din lot, pandurii sunt conştienţi că victoria cu Steaua nu ar avea valoare fără un nou succes cu Gaz Metan Mediaş, o contracandidată la salvarea de la retrogradare. „Este un meci foarte important pentru noi, trebuie să-l câştigăm. Dacă pierdem va fi rău. Sunt sigur însă că vom câştiga", a declarat Raskovic. Victoria cu Steaua, prima din retur, a adus linişte în vestiarul pandurilor, dar mai ales încredere. „Suntem cu toţii mai liniştiţi şi sper să avem cât mai multe victorii în continuare şi un parcurs bun. O victorie cu Steaua este întotdeauna importantă, cu atât mai mult cu cât e prima obţinută de Pandurii şi aveam mare nevoie de aceste puncte. Dacă aveam şi la celelalte partide mai mult noroc, cred că puteam obţine mai multe victorii. Trebuie acum să batem şi Mediaşul", a spus şi Hidişan.

 

Străinii, apreciaţi la Pandurii

 

După Milanko Raskovic, votat de fani, pe site-ul oficial al clubului, ca fiind cel mai bun jucător al pandurilor în partidele cu FC Braşov şi FC Argeş Piteşti, a venit rândul altui străin să culeagă laurii. Thiago Tremonti a fost ales de 56 la sută dintre votanţi omul meciului cu Steaua, urmat de Mingote, cu 16 la sută. Alex Piţurcă a strâns doar cinci la sută din sufragiile publicului, însă a fost mai apreciat de Marian Iancu, care şi l-ar dori la FC Timişoara din vară. „Am văzut meciul şi m-am lămurit. Trebuie să-l aduc pe Piţurcă la Timişoara. Îl urmăresc de foarte mult timp şi mi-am dat seama că el creşte constant", a declarat Marian Iancu. „Acum nu mă interesează decât Pandurii. Avem aici o misiune până la vară – să evităm retrogradarea, nu vreau să aud de alte oferte. Mă bucur că cineva îmi apreciază evoluţiile. Oricum, din vară vorbim de alte chestiuni, acum sunt la Pandurii şi vreau să ajut echipa să evite retrogradarea", a replicat Alex Piţurcă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU