7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCondamnaţi să câştige

Condamnaţi să câştige

FC Drobeta – Unirea Alba Iulia

Stadion „Victoria“ Vânju Mare, duminică, ora 13.00 (Sport.ro).

Formaţii probabile:

FC Drobeta: Hîrşu – Poenaru, Amzucu, I. Gheorghe, Trofin – Mitic, Gărgălie, I. Păun, Stroe – Aldea, Cr. Crişan. Antrenor: Vasile Mănescu.

Unirea Alba Iulia: Curileac – M. Rus, Poverlovici, Bumbac, Bucurică – Foro, I. Bălan, Fl. Dan, C. Cristea – Tibor Moldovan, G. Grozav. Antrenor: Aurel Şunda.

Vor arbitra: Georgian Ionescu – Fl. Stănescu şi I. Babadac.

Derbiul acestei primăveri în seria a II-a, FC Drobeta vs. Unirea, este programat duminică, la Vânju Mare, acolo unde „gazdele" n-au pierdut nici un meci din 2007 încoace. Oaspeţii n-au amintiri plăcute de la Vânju Mare, unde au pierdut în noiembrie 2006 partida cu modesta CS Building, scor 1-2. În tur, Unirea a câştigat cu 3-0. „Nu mă sperie Unirea Alba Iulia. Ce, e Real Madrid?! Totuşi, trebuie să recunosc că este un meci destul de greu. Suntem obligaţi să câştigăm, altă alternativă nu avem, dacă vrem să ne menţinem în obiectiv, promovarea. Nu m-am decis asupra formaţiei, dar cei care vor intra pe teren să fie conştienţi că Drobeta trebuie să câştige. Păcat că nu jucăm pe un teren mai bun. Cel de la Vânju Mare nu ne mulţumeşte. Alta ar fi prestaţia echipei noastre pe un teren de joc bun", a declarat preşedintele-antrenor al severinenilor, Vasile Mănescu.

Pentru acest derbi, gazdele au câteva probleme de lot: Curteanu este suspedat pentru cartonaşul roşu primit la Arad, iar Ignat, Moutihno, Păun şi Trofin sunt incerţi. „Va fi un meci foarte dificil, pentru că vom întâlni o echipă foarte bună, care nu a mai pierdut pe teren propriu de doi ani şi care are un lot valoros, însă noi avem un moral foarte bun după ultimele succese şi mergem la victorie. E un meci de şase puncte şi cred că, dacă îl câştigăm, îi scoatem din lupta pentru promovare. Sper să nu ne dezavantajeze starea proastă a terenului de la Vânju Mare", a afirmat, pe site-ul clubului Unirea Alba Iulia, mijlocaşul Călin Cristea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS