17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCătălin Necula, schimbat cu Tigana la Al-Hilal

Cătălin Necula, schimbat cu Tigana la Al-Hilal

Fostul internaţional francez Jean Tigana a fost numit în funcţia de antrenor principal al echipei Al-Hilal Riad, unde este legitimat şi Mirel Rădoi, urmând să îi ia locul interimarului Cătălin Necula. Tigana, care are 53 de ani, a sosit marţi la Riad, unde a semnat un contract pe un an şi jumătate.
Al-Hilal a rămas fără antrenor principal după ce Cosmin Olăroiu a renunţat la funcţie în urma scandalului din finala Cupei Prinţului cu Al-Shabab. După plecarea lui „Oli“, fostul său secund, Cătălin Necula, a preluat interimar banca tehnică a campioanei Arabiei Saudite.
Marţi a fost ultimul meci al lui Necula pe banca lui Al-Hilal, formaţia saudită pentru care Mirel Rădoi a marcat un gol, terminând la egalitate scor 1-1 (0-0), în deplasare, în compania formaţiei Pakhtakor Taşkent (Uzbekistan), în etapa a doua din faza grupelor Ligii Campionilor Asiei. Rădoi a marcat în minutul 55, din penalti, Al-Hilal fiind egalată două minute mai târziu, prin golul înscris de Tadjiev. Fundaşul român se află la a treia reuşită pentru Al Hilal.
În celălalt joc al grupei A, echipele Saba Battery (Iran) şi Al Ahli Dubai (Emiratele Arabe Unite) au terminat la egalitate, scor 0-0.
După două etape, în clasamentul grupei A conduce Pakhtakor Taşkent, cu 4 puncte, urmată de Al Hilal (2 puncte, golaveraj 2-2), Saba Battery (2 puncte, golaveraj 1-1) şi Al Ahli Dubai (1 punct).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS