7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbaliştii tricolori sunt pe val

Handbaliştii tricolori sunt pe val

Formaţia UCM Reşiţa s-a calificat în sferturile de finală ale Challenge Cup, după ce a învins gruparea macedoneană Vardar Skopje, scor 32-26, în deplasare, în manşa secundă a optimilor de finală ale competiţiei. În tur, handbaliştii lui Aihan Omer, deţinătorii trofeului, s-au impus, pe teren propriu, cu scorul de 31-20.
În aceeaşi fază a competiţiei s-a calificat şi Ştiinţa Bacău, deşi a fost învinsă pe teren propriu de gruparea greacă PAOK Salonic, scor 29-31 (18-18). Echipa moldoveană s-a calificat graţie victoriei repurtate în urmă cu o săptămână în deplasare, scor 31-28.
Formaţia CSU Suceava a câştigat, pe teren propriu, meciul cu formaţia portugheză Liberty Sao Bernardo, scor 28-27 (13-12), contând pentru manşa secundă a optimilor de finală ale Challenge Cup, şi s-a calificat în sferturile competiţiei. În prima manşă, considerată în deplasare, dar disputată tot în Sala LPS din Suceava, CSU s-a impus cu scorul de 34-29.
HCM Constanţa s-a calificat şi ea în sferturile Cupei Cupelor, după ce a învins formaţia Tatran Preşov, scor 31-20, pe teren propriu, reuşind să remonteze handicapul de opt goluri din tur, când slovacii câştigaseră cu 33-25. Cealaltă reprezentantă a României în optimile Cupei Cupelor, Steaua Bucureşti, a fost eliminată de gruparea spaniolă Pevafersa Valladolid, după 41-24, în deplasare şi 27-33, pe teren propriu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS