20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii, cu abonament la baschet

Gorjenii, cu abonament la baschet

Energia Rovinari îşi reia de astăzi pregătirea în formulă completă, baschetbaliştii americani alăturându-se românilor care au început antrenamentele de câteva zile, sub comanda secundului Laurenţiu Răuţ. Gruparea gorjeană a renunţat la patru jucători, Laurenţiu Pacioga, Claudiu Alionescu, Alexandru Gliga şi Marius Stoican, decizia aparţinându-i tehnicianului american. „Theo Evans a renunţat la patru jucători. El a făcut acea listă, el a decis. A fost exclusiv decizia băncii tehnice, motivaţia fiind că aceşti jucători nu l-au ajutat în tur pe antrenor. Jucătorii au plecat liberi de contract şi nu vom lua bani pe ei“, a afirmat preşedintele executiv al Energiei, Dan Cumpănaşu.

Energia Rovinari va transfera un singur jucător în această iarnă, un american de 23 de ani, Paul Hafford, care a evoluat în IBL pentru o echipă de colegiu şi are 78% la aruncările libere şi peste 50% la aruncările de trei puncte.

De astăzi, clubul Energia Rovinari va pune în vânzare 400 de abonamente cu rezervare de locuri la jocurile echipei de baschet valabile pentru returul campionatului, jocurile din „Cupa României“ şi faza finală a ediţiei 2008-2009 (aproximativ 15 – 17 jocuri). Abonamentele costă 40 de lei şi pot fi procurate de la sediul clubului (Sala Sporturilor) pe baza cărţii de identitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS