14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDebutul lui Beckham la Milan, luat la mişto de nemţi

Debutul lui Beckham la Milan, luat la mişto de nemţi

Uli Hoenes, managerul general al clubului Bayern München, a luat în derâdere meciul de debut al internaţionalului englez David Beckham la AC Milan şi susţine că nu înţelege decizia oficialilor grupării italiene de a-l împrumuta pe mijlocaşul lui LA Galaxy doar pentru câteva luni.

„Noi am venit aici (Dubai – n.r.) să jucăm fotbal, pe când ei au venit să turneze un film ca şi cum s-ar afla la Hollywood. Eu sunt manager general al unui club de fotbal, iar atribuţiile mele nu sunt acelea de a-i asigura doamnei Beckham un sejur la un hotel de lux. Mă întreb de ce Milan a acceptat toate aceste fasoane“, a spus Hoenes.

Oficialul bavarezilor a comentat ironic şi amicalul de la Doha dintre AC Milan şi Hamburg: „Din partea italienilor a fost o punere în scenă. Mai lipsea doar Steven Spielberg“.

Uli Hoenes a mai spus că la finalul anului curent va renunţa la funcţia pe care o deţine în prezent la Bayern pentru a deveni şeful Consiliului de Administraţie al clubului german. Acesta a refuzat să dea publicităţii numele succesorului său, însă presa germană a speculat că printre posibilii candidaţi pentru postul de manager general al campioanei din Bundesliga ar putea fi fostul goalkeeper Oliver Kahn, care s-a retras din activitate la sfârşitul stagiunii trecute.

AC Milan s-a impus marţi, scor 5-4, după executarea loviturilor de departajare, în faţa lui Hamburg, într-un meci de pregătire care a avut loc în Dubai. Cu ocazia acestui amical, David Beckham a îmbrăcat pentru prima dată tricoul grupării rossonere, unde a fost împrumutat până în luna martie de la LA Galaxy.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS