12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNegocieri amânate la Pandurii

Negocieri amânate la Pandurii

Oficialii clubului Pandurii susţin că nu mai este timp de negocieri în acest an şi că discuţiile pentru aducerea unor jucători la echipa mare se amână pentru începutul anului viitor.
„Vin Sărbătorile acum, ne mai liniştim, devenim mai buni, petrecem şi apoi după 3 ianuarie revenim la muncă. Acum degeaba vorbim despre transferuri, pentru că şi jucătorii se gândesc la Sărbători. Măcar câteva zile pe an să stea şi ei relaxaţi alături de familie şi de prieteni. De fotbal se vor ocupa şi ei imediat după Sărbători“, a spus Marin Condescu, preşedintele pandurilor.
Surse din cadrul clubului gorjean susţin că oficialii olteni nici nu prea au ce anunţa în aceste zile, toţi cei vizaţi, Emil Dică, Ionuţ Stancu şi Lucian Pîrvu, întâmpinând probleme din partea cluburilor la care activează.
Poli Iaşi, unde Stancu evoluează sub formă de împrumut, nu ar vrea să se despartă de jucător. Aceeaşi este şi situaţia lui Pîrvu la Farul, iar la Dică problema se pune altfel. Rapid cere 35.000 de euro pe jucător, dar acesta vrea un contract de 100.000 de euro, cât are şi în Giuleşti, în timp ce Pandurii i-ar oferi maximum 70.000 de euro. Pentru a doua parte a sezonului, conducătorii de la Pandurii au stabilit două obiective, clasarea în locurile 6-10 şi calificarea în finala Cupei României.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS