20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportProgram greu pentru panduri

Program greu pentru panduri

Cu două etape înainte de finalul turului, Pandurii Târgu Jiu simte în ceafă răcoarea din subsolul Ligii I, echipa lui Sorin Cîrţu păstrând un avans de doar două puncte faţă de primul loc retrogradabil ocupat de Poli Iaşi. Ultimele două partide, cu CFR Cluj, acasă, şi Oţelul Galaţi, în deplasare, lasă, teoretic, puţine speranţe pandurilor la o iarnă liniştită. CFR Cluj a învins de fiecare dată la Târgu Jiu în precedentele trei sezoane, ce-i drept mereu la limită, iar gorjenii nu au reuşit să obţină vreun punct la Galaţi în istoria prezenţelor în Liga I. Totuşi, sub comanda lui Cîrţu, orice e posibil. Cu „Sorinaccio“ pe bancă, pandurii nu au pierdut pe „Municipal“, reuşind chiar să câştige în faţa unor echipe inaccesibile până în acest an, Rapid şi FC Vaslui.
Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, speră ca echipa sa să repete isprava din sezonul trecut, când s-a impus pe terenul campioanei. „CFR Cluj este o echipă de bătut. I-am învins în primăvară, când nu pierduseră nici un joc acasă. Dar acum când par obosiţi! Doar noi şi Bordeaux i-am bătut la ei acasă“, a spus Condescu.
Gruparea gorjeană nu poate conta la jocul cu CFR Cluj pe cinci jucători, toţi accidentaţi: Rus (entorsă de gradul III cu smulgere de ligamente), Mingote (hematom pe coaspă), Tilincă (fractură de claviculă), Păcurar şi Vasilache. În schimb, Cîrţu îi poate folosi pe Liviu Mihai şi Tremonti, primul fiind apt de joc după zece luni de absenţă. Şi Mândrean este posibil să revină, în funcţie de evoluţia stării sale fizice în următoarele zile. Portarul de rezervă al pandurilor, Robert Bălăeţ, şi-a aniversat ieri ziua de naştere, ultimii şapte ani din cei 34 împliniţi fiind dedicaţi echipei din Târgu Jiu. Clubul Pandurii a decis ca, înaintea meciului cu CFR Cluj de vineri, pe stadionul „Municipal“ să se păstreze un moment de reculegere în memoria victimelor accidentului minier de la Petrila.
Oficialii grupării gorjene au anunţat că biletele pentru această partidă vor fi puse în vânzare de joi dimineaţă, la stadion, preţurile fiind aceleaşi ca şi la jocurile precedente, 10 lei la peluze, 15 lei la tribuna II şi 20 de lei la tribuna 0. De asemenea, spectatorii vor primi din partea organizatorilor, gratuit, calendare pentru 2009 cu echipa Pandurii, precum şi al optulea număr al revistei clubului, Hei, hei, Pandurii!.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS