20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEvoluţie bună cu ICIM Arad

Evoluţie bună cu ICIM Arad

Baschetbalistele de la SCM-CSSU Craiova au pierdut la o diferenţă de doar opt puncte, scor 76-68, partida disputată duminică seară, pe teren propriu, în compania campioanei en-titre a Diviziei A, ICIM Arad. Antrenorul principal al oltencelor, Liviu Manea, s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei, mai ales că în teren au intrat două junioare, Ştefan şi Gligă, şi spune că diferenţa s-a făcut în primul sfert, câştigat de arădence cu 23-14.
„În prima parte a meciului, cea mai bună marcatoare a noastră, Cristina Cutaş, s-a accidentat şi a avut nevoie de timp să-şi revină. În plus, nu am putut conta nici pe Jovana Maltez, care are entorsă. Am pierdut la o diferenţă de opt puncte un meci în care am avut ghinion şi în care nici arbitrajul nu a fost cel corect“, a spus ieri tehnicianul de la SCM-CSSU Craiova. ICIM a câştigat şi sfertul doi cu 16-10, iar următoarele două au fost adjudecate de oltence, cu 20-19, respectiv 24-18. Campioana en-titre ICIM Arad traversează o perioadă foarte grea după ce a pierdut principalul sponsor. „Am înţeles că, la sfârşitul acestei luni, cei de la Arad se vor despărţi de toate jucătoarele străine din lot pentru că nu mai au bani să le achite contractele. Vor miza de acum încolo mai mult pe junioarele românce. Din fericire, deocamdată, la noi la club nu sunt probleme financiare“, a adăugat Manea. La SCM-CSSU au evoluat: A. Ştefan (3 puncte), A. Haas (17), C. Cutaş (29), I. Podrug (14), A. Pinter (3). A mai intrat A. Gligă (2).
În etapa a opta, craiovencele vor juca în deplasare, cu CSS LMK Sfântu Gheorghe. Antrenorul Liviu Manea speră ca la încheierea turului SCM-CSSU Craiova să se claseze în primele opt echipe din Divizia A: „Pentru îndeplinirea acestui obiectiv trebuie neapărat să batem acasă Satu Mare şi Alba Iulia“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS