19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSperanţe pentru gorjeni

Speranţe pentru gorjeni

Formaţia Pandurii nu a câştigat nici un punct la Iaşi în precedentele sezoane, însă speră să dea lovitura astăzi, când antrenorul Sorin Cîrţu este suspendat, iar nouă jucători sunt indisponibili. Cîrţu a fost suspendat o etapă şi amendat cu 300 de lei de Comisia de Disciplină, după ce a fost eliminat cu SC Vaslui şi nu-şi va putea conduce echipa de pe bancă la meciul cu Poli Iaşi.
Gorjenii au şi probleme de lot, Vasilache, Orac, Cardoso, Păcurar, L. Mihai, Arrieta şi Tremonti fiind accidentaţi, iar Rus şi Piţurcă, suspendaţi.
Cu toate acestea, tehnicianul oltean consideră că are la dispoziţie o echipă competitivă şi nu concepe să piardă la Iaşi. „În locul lui Rus va intra, probabil, Rusu, care a mai jucat titular alături de Chibulcutean. În atac avem soluţii: Tilincă, Raskovic şi Simion. Mai este şi Iordache, care pare într-o revenire de formă, după cum s-a prezentat la partida cu Vaslui. Avem obligaţia să nu pierdem la Iaşi. Vrem un rezultat pozitiv, care să ne dea încrederea că ne putem îndeplini obiectivul, ieşirea din zona fierbinte a clasamentului“, a afirmat Sorin Cîrţu.
Şi antrenorul Politehnicii Iaşi, Ionuţ Popa, are mari bătăi de cap înaintea meciului cu Pandurii. „Nu pot conta pe cinci jucători. Pe Miclea l-am învoit, iar Ignatov, Montiel, Gavatorta şi Pecnik sunt accidentaţi“, s-a plâns Popa. O victorie a pandurilor în faţa unei contracandidate la retrogradare ar cântări dublu în lupta pentru menţinerea în Liga I, iar gorjenii au arătat cu SC Vaslui că pot câştiga chiar şi fără Cîrţu pe banca tehnică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS