10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŞtiinţa nu face antijoc

Ştiinţa nu face antijoc

Nae Ungureanu, în prezent secund la Internaţional Piteşti, apreciază evoluţiile oltenilor, dar atrage atenţia asupra fluctuaţiilor de formă ale Universităţii.

– Vineri, în tribuna din Trivale, Universitatea a avut în Nae Ungureanu un suporter de lux, cum se spune…
– Sunt de-o viaţă alb-albastru, aşa că prezenţa mea vineri în tribunele stadionului „Nicolae Dobrin“ la meciul FC Argeş – Universitatea 1-1 a fost normală. A fost o partidă în care ambele echipe ar fi putut câştiga. Universitatea? Indiferent unde evoluează, nu face antijoc, ci joacă deschis. Dacă ar avea constanţă în evoluţii, Ştiinţa ar putea spera la o calificare în cupele europene, în ediţia viitoare. Jucătorii au însă o problemă, fluctuaţiile de formă. Evoluează bine în deplasare, câştigă, apoi se împiedică acasă. Asta nu e bine.
– În sfârşit, după mulţi ani, Ştiinţa are trei jucători convocaţi la echipa naţională A şi vreo cinci în vederile naţionalei mici, ceea ce demonstrează că noua echipă a Craiovei a crescut în valoare. Cum comentaţi?
– Este un lucru foarte important atât pentru jucătorii convocaţi, cât şi pentru echipă. Aceste convocări ar trebui să ridice moralul fotbaliştilor şi valoarea echipei.
– Dintre cei trei craioveni de la naţionala A, pe cine vedeţi în teren în meciul de sâmbătă al tricolorilor cu naţionala „Cocoşului galic“?
– S-ar putea să joace Florin Costea şi Dorel Stoica. Faptul că Găman a fost convocat şi luat în familia echipei naţionale este un lucru extraordinar pentru el, dar nu văd cum să joace acum. Deciziile însă le ia „Piţi“.

Aş vrea o victorie a tricolorilor de ziua mea

– Tricolorii actuali ar putea face un cadou unui fost tricolor, respectiv Nae Ungureanu, care sâmbătă îşi aniversează ziua de naştere.
– Trebuie să recunoaştem că este un meci foarte dificil pentru noi. În primul rând, naţionalei noastre îi vor lipsi sâmbătă câţiva fotbalişti importanţi, în timp ce alţi jucători din reprezentativa noastră nu joacă la echipele de club. Din aceste motive, ţinând cont însă şi de valoarea naţionalei Franţei, partida de sâmbătă va fi, repet, extrem de dificilă. În fotbal este însă nevoie şi de noroc, astfel că trebuie să fim optimişti şi să credem în şansa naţionalei noastre. M-aş bucura ca de ziua mea să am o sărbătoare dublă, cum s-ar spune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU