20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCostea a fost la un pas de excluderea din lot

Costea a fost la un pas de excluderea din lot

Ilie Balaci a dezvăluit că vedeta Ştiinţei, Florin Costea (foto), a fost la un pas să rateze meciul cu Dinamo din cauza unor influenţe venite dinspre echipa naţională. „Nicolo stabilise înainte de disputa cu Dinamo o strategie cu Costea, însă jucătorul, fără să spună nume, a precizat că o persoană de la echipa naţională i-a transmis să joace pe partea stângă, pentru a putea fi folosit în meciul cu Lituania“, a povestit managerul Universităţii la GSP TV. Antrenorului Napoli nu i-au plăcut cele auzite şi a vrut să-l trimită pe Costea printre spectatori. „Se luase iniţial decizia ca el să stea în tribune, dar, până la urmă, Napoli l-a introdus pe teren. Cu siguranţă că, dacă la meciul cu Dinamo Costea nu ar fi fost folosit, el nu s-ar fi aflat nici în lotul de 20 convocat de Piţurcă“, a continuat Balaci.

Apel către fanii alb-albaştri

Managerul general al echipei din Bănie şi-a permis să-i dea câteva sfaturi selecţionerului, pe care îl vede în continuare la cârma naţionalei României. „Nu aş merge până la schimbarea lui Piţurcă, dar mulţi jucători ar trebui înlocuiţi. Nu dau nume, pentru că ei şi cei care i-au dus acolo se ştiu. Dacă ar fi păstrat oamenii de bază de la Europene şi ar fi primenit lotul cu câţiva fotbalişti de la tineret, nu s-ar fi ajuns la improvizaţiile din meciul cu Lituania. Cred că aici a greşit Piţurcă, nu la pregătirea echipei“, a mai spus Balaci.
Acesta a făcut şi un apel la suporterii craioveni pentru a veni în număr cât mai mare la meciurile Ştiinţei: „Credem că la începutul lui octombrie vom reveni pe stadionul «Ion Oblemenco». Suprafaţa de joc e aproape gata, am trecut peste problemele cu gazonul. Cam peste două meciuri estimez că vom juca din nou pe fostul Central. Avem nevoie însă ca fanii să vină în număr mult mai mare faţă de câţi vin pe «Extensiv». Revenim pe «Oblemenco» cu condiţia ca fanii să vină să-l umple. Echipa va avea rezultate, dar pentru asta e nevoie de suporteri, e nevoie de presiunea pe care o pun cei din tribune“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU