17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAbonamente preferenţiale pentru suporterii gorjeni

Abonamente preferenţiale pentru suporterii gorjeni

Suporterii pandurilor pot să-şi procure tichetele abia la sfârşitul săptămânii, prioritate având abonaţii din minerit şi energie, care donează clubului 2% din salarii.
Deşi conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu anunţase că abonamentele pentru sezonul 2008-2009 vor fi puse în vânzare la începutul acestei săptămâni, suporterii echipei lui Eugen Neagoe au găsit casele de bilete închise. Distribuirea noilor tichete va începe de vineri, deoarece aparatura specială de tipărire a abonamentelor a ajuns târziu la Târgu Jiu. Abonaţii din minerit şi energie, care donează 2% din salarii clubului Pandurii Târgu Jiu, vor intra primii în posesia abonamentului pentru sezonul 2008-2009, în timp ce pensionarii pot să-şi ridice tichetele începând de luni, 21 iulie.
„Vineri vor fi puse în vânzare abonamentele deoarece aparatura de imprimare a noilor tichete a ajuns târziu la Târgu Jiu. S-a lucrat şi în weekend la baza de date a celor 4.200 de abonaţi din minerit şi energie şi mai sunt 700 de cereri de la Artego. Cei care au depus cereri de rezervare a locului au abonamentele tipărite, dar vor intra în posesia lor vineri, odată cu cele de pe piaţa liberă. De asemenea, pensionarii pot să vină să-şi ridice abonamentele începând de luni, 21 iulie“, a declarat secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi. Lucrările de modernizare a stadionului „Municipal“ sunt  în desfăşurare, lucrătorii oferind garanţii că acestea vor fi finalizate până la meciul cu Internaţional Piteşti, de sâmbătă. Suma investită de Consiliul Local Târgu Jiu pentru modernizarea „Municipalului“ se ridică la 200.000 de lei, aici intrând sistemele de supraveghere video a spectatorilor, turnicheţii, grupurile sanitare, copertinele de la platformele de filmare, mărirea numărului de locuri de la masa presei, precum şi noile loji.

Arrieta, la tratament în Spania

Spaniolul Ibon Perez Arrieta, golgheterul pandurilor în stagiul austriac (trei goluri), nu a revenit cu echipa în România, ci a plecat în ţara natală. Chinuit de dureri la inghinali, Arrieta se tratează la un medic specialist din Barcelona după ce în pauza competiţională făcuse, fără prea mare efect, un tratament prescris de medicul echipei Real Sociedad San Sebastian. Antrenorul Eugen Neagoe va renunţa la mijlocaşul Adi Popescu, direcţionat spre divizionara secundă CSM Râmnicu Vâlcea, intrarea criminală a lui Alexa din turul campionatului trecut scoţându-l pe acesta din circuitul Ligii I. Pandurii Târgu Jiu nu a renunţat la achiziţionarea mijlocaşului de la UTA Arad, Florin Hidişan, pentru care oferă 280.000 de euro. UTA nu vrea să-i dea dezlegare fotbalistului, iar acesta, la rândul său, a refuzat să plece cu arădenii în cantonamentul din Austria, riscând să fie suspendat de club.

Condescu vede un campionat tacticizat

Preşedintele pandurilor, Marin Condescu, crede că noul sezon ce va debuta pe 26 iulie va fi tacticizat, şi nu sălbatic, cum a fost precedentul. Condescu sugerează şefilor celor două instituţii care conduc fotbalul în România, FRF şi LPF, să pună capăt fricţiunilor înaintea campionatului. „Noul campionat va fi tactic, şi nu sălbatic, aşa cum a fost cel trecut. Este foarte important să se organizeze o adunare extraordinară în care să se rezolve fricţiunile dintre FRF şi LPF. Sunt multe lucruri ambigue care trebuie puse la punct“, a declarat Condescu la Radio Oltenia Craiova. Şeful grupării gorjene este convins că echipa lui Eugen Neagoe va debuta cu dreptul în campionat, deşi primeşte vizita „câinilor roşii“. „Ştiu sigur că vom câştiga acel meci. Dinamo nici nu va apuca să se adune ca echipă până atunci“, a mai spus Condescu.

S-a ars gazonul

Suprafaţa de joc de pe „Municipal“ este pârjolită pe porţiuni destul de mari, îngrijitorii terenului dând vina pe căldura mare din ultimele zile. Aceştia garantează că gazonul îşi va reveni după ce-i va fi aplicat un tratament specific. Terenul arată mult mai bine decât în anii trecuţi după ce o firmă italiană s-a ocupat de reabilitarea sa, însă acesta rămâne în continuare denivelat în anumite locuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS