14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSeverinenii, fără milă cu Reşiţa

Severinenii, fără milă cu Reşiţa

Cu toate că FC Drobeta a avut probleme de efectiv la meciul cu FCM Reşiţa, antrenorul Marian Bucurescu a aliniat o formulă care s-a dovedit din nou câştigătoare şi care a confirmat excelentul parcurs din retur, severinenii fiind la a opta partidă consecutivă fără înfrângere.
Cele trei goluri înscrise pe „Municipal“ au fost „opera“ aceluiaşi jucător, atacantul Jenaru, care şi-a confirmat statutul de golgheter al echipei cu 17 reuşite. Oaspeţii nu puteau emite pretenţii după acest joc, fiindcă au avut un singur şut la poarta lui Hîrşu şi acela după 43 de minute de joc.
După această partidă, şansele reşiţenilor de a mai continua în eşalonul doi au scăzut considerabil „Dacă învingeam la Severin, ne puteam gândi serios la evitarea retrogradării. Acum, mai păstrăm 15 la sută şanse de salvare“, a spus după meci antrenorul-jucător Leontin Doană. Pentru severineni a fost o partidă ca toate celelalte, în care au jucat numai la victorie.
 „Am spus clar înaintea acestei partide că nu facem jocurile nimănui. Am demonstrat încă o dată că jucăm doar pentru noi. Dacă batem miercuri la Vâlcea, putem încheia sezonul pe locul al treilea“, a punctat preşedintele executiv al severinenilor, Vasile Mănescu.
La finalul partidei, suporterii gazdă au strigat „C-ul, C-ul“, amintindu-şi că în urmă cu şapte sezoane CSM Reşiţa învingea cu 5-0 pe fosta FC Drobeta, rezultat care i-a trimis pe severineni în eşalonul trei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS