14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJandarmii strigă hoţii

Jandarmii strigă hoţii

Etapa a 26-a, din Liga a IV-a vâlceană, a consemnat o noutate. Echipa Jandarmeriei din Drăgăşani, Alma Lex, a refuzat să se prezinte la partida pe care ar fi trebuit să o dispute în deplasare, pe terenul liderei Hidroelectra Vâlcea. Drăgăşenenii au fost acuzaţi că fac „jocurile“ formaţiei Hidroelectra. Preşedintele Alma Lex, Marian Matei, a ţinut să clarifice acest lucru: „Alma Lex nu face jocurile nimănui. Decizia de neprezentare la joc a fost dură, dar a trebuit să o luăm în semn de protest faţă de arbitrajele din ultima perioadă, în special la jocul cu CSM II Vâlcea. Dacă ne vor arbitra la fel, vom continua protestul“.
Preşedintele AJF Vâlcea, Constantin Pintilie, a replicat: „Comisiile AJF vor analiza acest caz şi vor lua o decizie în cursul acestei săptămâni. Le transmit celor din Drăgăşani să respecte legile asociaţiei, echipele şi comisiile“. Preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri Vâlcea, Grigore Tomoioagă, a declarat: „Nu am nici o vină! Delegările se fac prin tragere la sorţi. Eu nu aş fi trimis niciodată trei arbitri tineri la acest joc. Centralul acelei întâlniri a primit trei etape suspendare“.
Alma Lex Drăgăşani a acuzat arbitrajul din jocul de pe teren propriu cu CSM II, spunând că acesta a fost mult sub aşteptări.
„Ne-am săturat să auzim acelaşi lucru, să acordăm clemenţă arbitrilor tineri. Vreau arbitraje corecte! Dacă pierd, măcar să pierd corect“, a punctat preşedintele Alma Lex, Marian Matei.
Partida cu pricina, Alma Lex – CSM II, din etapa a 25-a, s-a terminat cu scorul de 1-2 şi a fost arbitrată de Marius Drăghici (centru), Cârceag Ionuţ şi Badea Marius (tuşieri), toţi trei având până în 21 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS