19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSuporterii i-au încurajat pe alb-albaştri la antrenamente

Suporterii i-au încurajat pe alb-albaştri la antrenamente

Pe stadionul „Extensiv“ va fi linişte astăzi, după ce Comisia de Disciplină a închis porţile arenei din Parcul „Romanescu“ din cauza fanilor olteni indisciplinaţi. Cei mai mulţi dintre suporteri vor suferi însă alături de Ştiinţa, chiar dacă nu vor putea să-şi încurajeze echipa. Acesta este şi motivul pentru care brigada Sezione Ultra s-a dus ieri-dimineaţă la cantonamentul din Lunca Jiului, acolo unde elevii lui Nicolo Napoli se antrenau, pentru a-i încuraja pe alb-albaştri.
„Învingeţi şi fără noi!“ a fost mesajul fanilor craioveni, care aşteaptă o nouă victorie a favoriţilor la partida cu Bistriţa. Gestul suporterilor i-a mişcat pe jucători, dar şi pe antrenorul Napoli, care a declarat: „Băieţii s-au bucurat foarte mult, au aplaudat gestul, îi simt aproape pe suporteri şi au promis că vor lupta pentru a le oferi o bucurie mâine (astăzi – n.r.). Dar trebuie ca pe viitor să nu mai existe gesturi necugetate. Sper să nu se mai întâmple astfel de lucruri, Craiova are nevoie de fanii ei. Sunt dezamăgit că, din cauza câtorva indivizi, toţi avem de suferit“.

Împotriva „vampirilor“

La rândul lor, suporterii din Gruppo-Maxima au editat afişul pentru disputa dintre Universitatea şi Gloria, în care leul alb-albastru luptă cu vampirii Bistriţei. „De câteva zile, oficialii Bistriţei au luat-o razna. Au scos de la naftalină povestea evenimentului nefericit din tur, când ciocnirea dintre Bornescu şi Coroian s-a soldat cu accidentarea ultimului (…) Nu vrem să mai facem referire la perioada în care Pădureanu era preşedintele cooperativei sau Bistriţa, mama blaturilor (…) Suntem însă convinşi că asta face parte din strategia lor, să pună presiune şi să stârnească agitaţie. Nouă însă ar trebui să nu ne pese. Să rămânem concentraţi la joc, să arătăm acelaşi fotbal bun jucat în acest retur, să intrăm pe teren la fel de motivaţi şi să câştigăm pentru a urca peste ei în clasament. Ne pare rău că nu vom fi pe stadion, alături de jucători, însă sperăm să simtă gândurile şi încurajările noastre şi să obţină cele trei puncte“, se spune în mesajul celor de la Gruppo-Maxima.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS