17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRegrete tardive pentru germani

Regrete tardive pentru germani

Regretele celor de la Schalke pentru înfrângerea din meciul cu Barcelona au fost mari, germanii considerând că puteau câştiga confruntarea cu „extratereştrii“. Antrenorul formaţiei din Gelsenkirchen, Mirko Slomka, a spus că respectul prea mare arătat de elevii săi jucătorilor Barcelonei a cauzat insuccesul din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

„Când joci împotriva Barcelonei, trebuie să ai respect pentru această formaţie, dar nu credeam niciodată că vom arată atât de mult respect. În repriza a doua, am avut destul de multe ocazii pe care, din nefericire, nu am ştiut să le fructificăm“, a precizat Mirko Slomka.

Şi atacantul Gerald Asamoah a menţionat că respectul pentru echipa catalană a privat-o pe Schalke de un rezultat bun, însă a adăugat că el şi coechipierii săi nu şi-au pierdut speranţele de a se califica în faza următoare a Ligii Campionilor.

„În prima repriză, i-am respectat prea mult pe adversarii noştri. Trebuia să punem presiune pe echipa catalană încă din prima repriză. Din nefericire, nu am reuşit să marcăm. Am pierdut pentru că am fost ghinionişti. Dacă n-am spera, n-ar avea sens să mai mergem pe «Nou Camp»“, a afirmat Asamoah.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS