20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSM Vâlcea a depus dosarul pentru licenţiere

CSM Vâlcea a depus dosarul pentru licenţiere

Conducerea echipei CSM Râmnicu Vâlcea nu a renunţat la obiectivul de promovare în Liga I şi a depus la sediul Federaţiei Române de Fotbal dosarul necesar licenţierii pentru sezonul 2008-2009.
„Până pe 31 mai vom primi un răspuns. Fie ni se va aproba dosarul, fie vom primi alte recomandări, fie ne va fi respins. Eu cred că nu vor fi probleme, pentru că întrunim toate condiţiile necesare licenţierii“, a spus secretarul general al grupării din Zăvoi, Jean Turmacu.
Oltenii au renunţat la ideea de a pune în vânzare de astăzi bilete pentru partida de sâmbătă cu Minerul Lupeni, din cauza cererii foarte mici din partea microbiştilor. „Nu avea rost, le vom pune în vânzare numai în ziua meciului. Nu cumpără aproape nimeni“, a precizat preşedintele Alin Trandafir.
Gazonul bazei sportive municipale se prezintă în condiţii foarte bune, în ciuda precipitaţiilor abundente căzute în ultimele două zile. „Nu vor fi probleme din acest punct de vedere, fotbaliştii vor avea toate condiţiile pentru a învinge. Dacă nu câştigăm cele trei puncte, atunci chiar spunem adio promovării“, a adăugat Trandafir.
Meciul dintre CSM Vâlcea şi Minerul Lupeni va fi arbitrat de o brigadă din Cluj-Napoca, formată din Dan Monea, la centru, Iulian Szekely şi Monica Rigo, asistenţi. Observator FRF a fost desemnat Sergiu Găman din Târgu Jiu, iar arbitru de rezervă va fi piteşteanul Mihai Ianovschi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS