20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFrăsineanu vrea să dea gol Universităţii

Frăsineanu vrea să dea gol Universităţii

Fostul jucător al Craiovei afirmă că Dacia Mioveni şi-a propus continuarea evoluţiilor bune din ultimele etape, iar el vrea să fie pe lista marcatorilor, inclusiv în meciul din această duminică, împotriva Ştiinţei.

– Duminică joci împotriva fostei tale echipe. Ce zici de acest meci?
– Este o întâlnire grea pentru ambele formaţii. Totuşi, zic că pentru noi este un meci mai greu, mai dificil decât pentru Craiova… Noi trebuie neapărat să câştigăm, avem mare nevoie de puncte deoarece nu suntem încă scăpaţi de emoţiile retrogradării. Pentru noi, este dificil şi pentru că Universitatea a început să joace din ce în ce mai bine, iar rezultatele din ultimele etape demonstrează asta. În următoarele două etape, Dacia Mioveni are de susţinut două examene foarte grele, care contează enorm pentru viitorul nostru. După ce în acest weekend primim vizita Universităţii Craiova, jucăm apoi în Ghencea, aşa că nu mai are rost să vorbesc despre importanţa şi dificultatea acestor partide.
– Pentru tine este un meci aparte deoarece te reîntâlneşti cu fosta ta echipă, care te-a lansat în fotbal…
– Dacia – Universitatea este un meci normal de campionat, ca toate celelalte. Este adevărat că Ştiinţa a însemnat pentru mine foarte mult. Am nostalgia sezoanelor jucate la Craiova, nu se poate uita asta, dar acum sunt jucător al Daciei Mioveni şi trebuie să-mi fac treaba aici. Am plecat de destul mult timp din Craiova, în 2002, iar la revenirea din campionatul Turciei, în vara anului 2007, aş fi vrut să joc iarăşi sub culorile Universităţii. Am mai spus-o, doar eu am vrut… Asta-i viaţa, nu fac alte comentarii.

Dacia – Universitatea va fi un joc frumos

– Probabil că duminică, la Mioveni, va fi un meci tare…
– N-ar trebui să fie, dar cine ştie… Având în vedere foamea de puncte şi ambiţiile celor două echipe, va fi, cu siguranţă, un meci disputat, dar cred că va fi un joc frumos.
– Ai marcat un gol frumos în meciul Poli Timişoara – Dacia Mioveni 1-2…
– Un gol important! Am înscris primul gol al nostru în partida nebună de la Timişoara. A fost, cum spuneam, un gol foarte important pentru echipa noastră, dar şi pentru mine. Vrem să ne continuăm evoluţiile bune din ultima perioadă, iar eu să mai fiu pe lista marcatorilor. Vreau să înscriu un gol în poarta Universităţii Craiova!
– Poţi face o comparaţie între campionatul Turciei, unde tu ai jucat patru sezoane, la Bursaspor, şi cel al nostru?
– Nu cred că nu se poate.
– De ce?
– Altfel se joacă în Turcia faţă de România. În Ţara Semilunei, arbitrii lasă jocul mai tare. Dar sunt şi alte diferenţe între fotbalul de acolo şi cel de la noi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

13 COMENTARII