7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNu cred că va bate vreuna!

Nu cred că va bate vreuna!

Rică, în prezent consilier la Rapid, zice că nu mai are prea mare încredere în giuleşteni, fiind impresionat de jocul oltenilor în meciul de la Urziceni.

– Ce ziceţi de meciul de duminică, din Bănie, Universitatea – Rapid?
– Nu ştiu ce să zic… Nu mai am prea mare încredere în ăştia ai mei de la Rapid. Craiova a prins o zi bună în meciul de la Urziceni, a jucat frumos, mi-a plăcut de olteni. Nu ştiu ce va fi duminică…
– Deraiază Rapidul?!
– Ei, nu deraiază, dar Rapidul nu este în formă în acest început de sezon 2008, ca majoritatea echipelor din fruntea clasamentului Ligii I.
– Un pronostic pentru Craiova – Rapid?
– Nu cred că va bate vreuna! Cred că duminică, la Craiova, va fi un meci nul.
– Aveţi mulţi prieteni în Craiova, prin Oltenia, veniţi la meci duminică?
– Să vedem ce va fi până atunci. Poate vin!

La cum trăgea Oblemenco, nu aveai timp să-ţi strângi picioarele!

– Într-un martie din urmă cu mulţi, mulţi ani, Universitatea a zdrobit, în Capitală, Rapidul cu 6-4! Eraţi în poartă, iar Oblemenco v-a dat un gol antologic…
– De-a lungul anilor, am avut lupte mari cu oltenii. Meciul ăla, 6-4 pentru echipa lui Oblemenco, nu se poate uita… S-a jucat în urmă cu exact 36 de ani, în martie 1972, pe fostul stadion „Republicii“. La 2-1 pentru noi, m-a accidentat involuntar Mitică Marcu, m-a băgat în comă şi am fost înlocuit cu Niculescu. Nu mai ţin minte cum a înscris Oblemenco, dar la cum trăgea Nelu de tare, nici nu aveai timp să-ţi strângi picioarele! A fost cu adevărat un tunar… Am fost prieten cu Oblemenco. Ne-am împrietenit de pe vremea când Nelu era la Rapid, în tinereţea noastră. Ce fotbalist, ce om!
– Cariera dumneavoastră fotbalistică ar fi luat altă întorsătură dacă aţi fi venit la Universitatea, aşa cum era să se întâmple pe atunci?
– N-am de unde să ştiu. Am vrut să vin la Universitatea, am fost şi la tratative, dar am mai povestit că cineva din anturajul Craiovei nu m-a vrut. Nu ştiu dacă ar fi fost mai bine, că pe atunci nu aveam şanse să plecăm în străinătate, chiar dacă aveam oferte. Ar fi fost însă o schimbare, aş fi jucat în faţa unor suporteri ai Ştiinţei fanatici, ca şi ai Rapidului… Pe mine mă iubesc suporterii de peste tot, inclusiv cei din Craiova, eu n-am supărat pe nimeni.
– Credeţi că la acest meci de la Craiova, Universitatea – Rapid, Mircea Rednic îşi joacă postul de antrenor?
– Nu cred… Păi, n-ai văzut că patronul e mulţumit de antrenor? Încă nu s-a pus problema demiterii lui Rednic, dar el ar putea părăsi Rapidul dacă va vedea că nu mai are şanse să realizeze ceea ce şi-a propus.

Patronul Rapidului este Copos


– Ce ştiţi de patronul Rapidului, o să plece Copos? Ieri se vorbea de Victor Vîntu, astăzi, de Fathi Taher…

– Dom’ne, patronul Rapidul este Copos!
– Ce funcţie aveţi la Rapid, sunteţi angajat mai mult pentru ridicarea moralului jucătorilor?
– Când n-ai rezultate, n-ai nici moral, ce să le fac eu?! Nu prea au acum rapidiştii moral, asta e… Funcţia mea la Rapid? Sunt consilier al clubului.
– Despre Rică Răducanu s-au spus multe poveşti, unele adevărate, altele inventate…
– Aşa este…
– Oricum, una este celebră: sunteţi primul portar din lume surprins în ofsaid!
– Asta este adevărată, s-a petrecut prin 1974.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

19 COMENTARII