19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportZi plină de amicale

Zi plină de amicale

Cum până la debutul returului de campionat în Liga a III-a mai sunt două săptămâni, echipele din acest eşalon şi-au intensificat pregătirile, accentul punându-se pe meciurile de verificare. În cele mai multe cazuri, formaţiile oltene, chiar dacă se află în aceeaşi serie, şi-au testat forţele între ele şi în speranţa că îşi vor descoperi slăbiciuni de care să profite în campionat. Şi astăzi este o zi plină de amicale.
Cea mai bine clasată dintre echipele doljene, Gaz Metan CFR Craiova (locul 4), va juca, de la ora 11.00, pe terenul II al arenei de la Depou, cu Minerul Mătăsari. Trupa lui Cristea Boldici vine după o înfrângere, 1-2, la Calafat, în faţa echipei locale Dunărea, codaşa seriei a IV-a. Calafetenii pregătiţi de Nelu Dorobanţu par într-o formă bună, care le dă speranţe de salvare în retur. La Dunărea au ajuns şi câţiva jucători tineri şi de valoare, care au crescut forţa echipei, unul dintre ei fiind mijlocaşul Daniel Palcău. Gruparea din Calafat va susţine astăzi un nou amical, la Vânju Mare, cu Building (ora 11.00), după ce joi după-amiază a pierdut în faţa liderei campionatului judeţean Dolj, AS Prometeu, pompierii câştigând cu 2-0 după trei reprize de 40 de minute. Golurile au venit în finalul întâlnirii.
Tot astăzi, Armata Craiova va întâlni, la Făcăi (ora 11.00), altă echipă de Liga a treia, Minerul Motru. Militarii pregătiţi de Marian Bîcu au fost depăşiţi clar în precedentul amical, 0-3 în faţa colegei de serie Progresul Corabia. La Armata s-a aflat în teren şi Ciprian Iova, jucător adus de la Chimia şi care foarte probabil va fi legitimat la gruparea din Valea Fetii. La rândul ei, formaţia de la Combinat va sta astăzi, după ce joi a terminat nedecis, 0-0, amicalul cu Alro Slatina, Chimia având însă în program de săptămâna viitoare partide cu Dunărea Calafat, FC Balş şi FC Caracal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU