7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportWenger este curtat de Barcelona

Wenger este curtat de Barcelona

Managerul lui Arsenal Londra, Arsene Wenger, s-ar putea reîntâlni cu fostul său elev, Thierry Henry, de care s-a despărţit în vară, când atacantul francez a fost transferat la FC Barcelona. Reîntâlnirea dintre cei doi ar putea avea loc nu la Londra, ci în capitala Cataluniei, antrenorul lui Arsenal devenind principala ţintă pentru FC Barcelona, care vrea să îl aducă pe banca tehnică, pentru a-l înlocui pe Frank Rijkaard, în cazul în care olandezul va pleca la finalul acestui sezon.

Viitorul lui Rijkaard la Barcelona a fost subiectul unor intense speculaţii în ultimele luni, după un sezon nu tocmai convingător făcut de catalani. „Extratereştrii“ sunt la opt puncte în spatele celor de la Real Madrid în Primera Division, iar dacă va rata titlul, Rijkaard va fi demis.

Antrenori ca Jose Mourinho şi Marco van Basten sunt pe lista posibililor înlocuitori pentru Rijkaard, însă presa iberică susţine că Wenger este favoritul conducerii catalane. Preşedintele Joan Laporta şi vicepreşedintele Ferran Soriano sunt mari admiratori ai lui Wenger şi consideră că francezul este antrenorul potrivit pentru „extratereştri“.

După ce l-au pierdut pe Henry în favoarea spaniolilor, diriguitorii clubului Arsenal sunt decişi să reziste oricărei tentative a Barcelonei de a-l lua pe Arsene Wenger, mai ales că titratul tehnician francez a semnat, în septembrie 2007, un nou contract cu „tunarii“, care este valabil trei sezoane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS