14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAntrenorul Ralucăi Olaru vine în Bănie

Antrenorul Ralucăi Olaru vine în Bănie

Silviu Zancu, antrenorul Ralucăi Olaru (numărul 58 WTA), noua stea a sportului alb feminin românesc, va veni mâine la Craiova pentru a susţine un seminar interactiv denumit „Drumul spre performanţă, o cale sănătoasă a dezvoltării armonioase“. Seminarul se va desfăşura pe parcursul a două zile, este organizat de Ilie Cojan, managerul TC Olimp Craiova, şi se adresează tenismenilor de peste 14 ani din oraş, antrenorilor şi conducătorilor de cluburi.
Întâlnirea cu antrenorul Ralucăi Olaru va fi găzduită de Şcoala Generală nr. 18 „Sfântul Dumitru“, situată pe strada Unirii, în apropiere de Parcul „Nicolae Romanescu“, cu începere de la ora 17.00. Ilie Cojan a explicat ieri ce l-a determinat să facă acest lucru: „De peste 20 de ani sunt în tenis şi am constatat cu mâhnire că în Craiova nu se mişcă nimic. Am avut sportivi valoroşi în oraş, dar s-au retras. Ultimul caz este al lui Victor Stănică. Trebuie să aflăm motivele de la oameni profesionişti şi să facem ceva. De când mă ocup de tenis, de această iniţiativă sunt cel mai mândru. Vreau să se schimbe ceva. Am trimis invitaţii la toate cluburile craiovene. Sper să răspundă afirmativ. Am invitat chiar şi părinţi. Este important ca ei să afle ce îi aşteaptă pe copiii lor“.
Silviu Zancu, antrenorul celei mai bine clasate românce în clasamentul WTA, nu este singurul nume greu care va fi prezent la întâlnirea cu tenismenii. În Bănie va veni şi Sorin Popescu, medicul echipei de Cupa Davis a României. Acesta va oferi consultaţii celor interesaţi. Nu vor lipsi de la întâlnirea de la Şcoala nr. 18 Marian Dragomir, prodecanul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din Craiova, Daniela Braun, directoare la Direcţia pentru Sport Dolj, şi Natalia Andrei. Tenismenii interesaţi să participe la seminar pot să se înscrie prin telefon, la numărul 0723.59.59.35.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS